Προσφέρει δωρεάν διεύθυνση email και προστασία από τους trackers

9


Παρά τις προσπάθειες για εντοπισμό και έλεγχο των ενοχλητικών email, τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο inbox εξακολουθούν να ταλανίζουν πολύ κόσμο. Ακόμη πιο ενοχλητικό αποτελεί το γεγονός όταν αποκαλύπτεται η διεύθυνση του email σας στο Διαδίκτυο, ανοίγοντας τον δρόμο για πολλές επιβλαβείς ηλεκτρονικές απάτες. Η DuckDuckGo όμως έρχεται να λύσει όλα αυτά προβλήματα.

Η DuckDuckGo ανακοίνωσε μία νέα δυνατότητα προστασίας μέσω email (Email Protection), η οποία κυκλοφορεί δοκιμαστικά και οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια ιδιωτική λίστα αναμονής για να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία. Με την προστασία μέσω email, οι χρήστες του DuckDuckGo μπορούν να δημιουργήσουν μια ιδιωτική διεύθυνση email για χρήση στο διαδίκτυο.

Με τη διεύθυνση DuckDuckGo θα προωθούνται μηνύματα που λαμβάνετε στο κανονικό σας email, εξαλείφοντας την ανάγκη να παρέχετε την κανονική σας διεύθυνση σε υπηρεσίες που μπορεί να σας στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα ή να παρακολουθούν τις συνήθειες σας. Το DuckDuckGo υποστηρίζει ότι αφαιρεί τους ιχνηλάτες από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στη διεύθυνση που δημιουργήσατε και εν συνεχεία τα προωθεί απευθείας στο κανονικό σας email.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους διεύθυνση email «@duck.com» μέσω της εφαρμογής DuckDuckGo για κινητά και της επέκτασης της υπηρεσίας. Η ιδιωτική υπηρεσία προώθησης email είναι δωρεάν για όλους.

Η νέα δυνατότητα έχει τεθεί σε δοκιμαστική εφαρμογή, προκειμένου να εξαλειφθούν οι όποιες αμφιβολίες σχετικά με τη λειτουργικότητα της, όπως ανέφερε η DuckDuckGo.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[DuckDuckGo]





Πηγή