Πρώτο gameplay για το cyberpunk game που θυμίζει simulation…γάτας

6


Η Annapurna Interactive πραγματοποίησε το πρώτο showcase των παιχνιδιών που ετοιμάζει αυτή την περίοδο και από αυτά δεν έλειψε η αναφορά στο Stray, ένα από τα παιχνίδια που είχαμε δει στο περυσινό event της Sony για το PlayStation 5.

Στο νέο gameplay video βλέπουμε ότι ο κόσμος έχει καταστραφεί και πλέον έχει μετατραπεί σε ένα δυστοπικό μέρος όπου βασιλεύουν οι μηχανές. Αν κάτι έχει καταφέρει να επιβιώσει από την καταστροφή είναι σίγουρα οι γάτες, καθώς στο Stray ουσιαστικά ακολουθούμε την πορεία μιας γάτας στην προσπάθεια της να εντοπίσει την οικογένεια της. Όλο το παιχνίδι είναι μια προσομοίωση…γάτας, μιας και βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως περιορίζεται εκεί το παιχνίδι. Στη διάθεση μας θα έχουμε το drone B-12 που θα μας βοηθά να αλληλεπιδράσουμε με διάφορες μηχανές μέσα στην πόλη, όπως και να βρίσκουμε χρήσιμα αντικείμενα.

Το Stray θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο 2022 για Windows PC, PS4 και PS5, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή