Πρώτο trailer για την 4η και τελευταία σεζόν

21


Έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από την τέταρτη σεζόν του Ozark, καθώς η Netflix κυκλοφόρησε ένα μικρό trailer για την αγαπημένη εγκληματική σειρά.

Η τέταρτη και τελευταία σεζόν του Ozark θα αποτελείται από 14 επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη που θα προβληθούν μέσα στο 2022. Η σειρά Ozark ακολουθεί την οικογένεια Byrde από τα προάστια του Σικάγο στο Μισούρι, όπου πηγαίνουν για να δημιουργήσουν μια επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος αφού ένα άλλο σχέδιο με ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών πάει στραβά.

Ωστόσο, με την εγκατάστασή της στη λίμνη της περιοχής Ozarks, η οικογένεια βρίσκεται να αντιμετωπίζει τοπικούς εγκληματίες. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Julia Garner και άλλοι.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή