Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις δωρεάν τα Windows 7 ή 8.1 σε Windows 10 – Newsbeast

20


Την ώρα που το free upgrade που έδινε η Microsoft στους χρήστες των Windows 7 και Windows 8.1 έληξε επισήμως πριν από μερικά χρόνια, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα της δωρεάν αναβάθμισης.

Η Microsoft αφαίρεσε σταδιακά όλα τα σπέσιαλ upgrades, συνεχίζει ωστόσο να ενεργοποιεί άδειες για τα Windows 10 για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν από τα 7 ή τα 8.1.

Και μιας και η υποστήριξη για τα Windows 7 έχει τελειώσει, είναι μια καλή στιγμή να αναβαθμίσεις στα νέα Windows, φτάνει να τα σηκώνει το σύστημά σου.

Το σημαντικό εδώ είναι πως η αναβάθμιση από Windows 7 θα εξαφανίσει όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές. Υπάρχει η επιλογή να διατηρηθούν τα αρχεία, αυτό όμως δεν ισχύει αναγκαστικά για τις εφαρμογές. Για τα Windows 8.1, τα πράγματα είναι πιο απλά.

Πηγαίνεις λοιπόν στην ιστοσελίδα για το κατέβασμα των Windows 10 και από το τμήμα «Create Windows 10 installation media», επιλέγεις το «Download tool now», τρέχοντας την εφαρμογή.

Όταν ερωτηθείς, επιλέγεις «Upgrade this PC now».

Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, θα πρέπει να έχεις λάβει μια ψηφιακή άδεια για τα Windows 10, που θα τη βρεις στα Settings > Update & Security > Activation…





Πηγή