Categories: Technology

Πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αναβαθμίζουν τις ψηφιακές τους δυνατότητες


Ευελιξία και συνδεσιμότητα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον δρόμο για την ανάπτυξη. Απαιτούνται χρήσιμα και high-end εργαλεία, υψηλή τεχνογνωσία και έμπειροι συνεργάτες. Η COSMOTE φέρνει μια ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας, με την υπηρεσία COSMOTE SD WAN Business.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω της τεχνολογίας SD-WAN (Software – Defined Wide Area Network), η υπηρεσία επιτρέπει την εύκολη διαχείριση κίνησης δεδομένων, εφαρμογών και συσκευών, μέσα από μια ενιαία πλατφόρμα στο cloud, προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άμεσο έλεγχο εταιρικών εφαρμογών και δυνατότητα σύνδεσης πολλών σημείων. Όλα τα παραπάνω, συμπληρώνουν τις παραδοσιακές υπηρεσίες και δίκτυα και συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επιπλέον, η υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business αλλάζει τα δεδομένα στις υπηρεσίες connectivity, καθώς δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται εύκολα και εξ αποστάσεως το δίκτυο τους, αλλά και να το διαμορφώνουν ή και να το επεκτείνουν με ασφάλεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Η διαχείριση και ο έλεγχος του δικτύου γίνεται κεντρικά μέσω cloud dashboard, που παραμετροποιείται εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Ευελιξία και υπεραπόδοση, το δυνατό χαρτί της τεχνολογίας στην υπηρεσία της οικονομίας. Παράλληλα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε εσωτερικές και εταιρικές εφαρμογές μέσω cloud και Internet, ενώ η κρυπτογράφηση της κίνησης μεταξύ σημείων παρουσίας διατηρεί τα δεδομένα πάντοτε ασφαλή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνδυάζοντας όλα τα κανάλια επικοινωνίας, ορίζοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της πλήρους συνδεσιμότητας της υπηρεσίας COSMOTE SD WAN Business κρύβεται στην ενορχήστρωση ενός δικτύου που αξιοποιεί και ενσωματώνει τις τεχνολογίες διασύνδεσης σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (ΜPLS, Broadband Internet και LTE). Δηλαδή, η κατανομή των resources των δικτύων δρομολογείται αυτόματα με τον καλύτερο, κατά περίπτωση, τρόπο, χωρίς καθυστερήσεις, επιτυγχάνοντας την βέλτιστη απόδοση και εξοικονόμηση κόστους.

O Διευθυντής Β2Β Marketing, CRM & Channel Management Ομίλου ΟΤΕ κ. Θάνος Φαλάγγας δήλωσε σχετικά: «Για την COSMOTE ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί προτεραιότητα, καθώς συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, με ευκολία, αξιοπιστία και ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους».



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διατίθεται με τον απαραίτητο software και hardware εξοπλισμό της Cisco (Cisco Meraki Platform Dashboard, Meraki Appliances) και με τρία ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που μπορούν να αξιοποιηθούν ανεξαρτήτως παρόχου.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 



Πηγή

iTech News

Leave a Comment

Recent Posts

Δοκιμάζει videos διάρκειας έως 60 λεπτών

Το TikTok δοκιμάζει αυτήν την περίοδο τη δυνατότητα να ανεβάζεις videos διάρκειας έως 60 λεπτών,…

45 λεπτά ago

Το GTA VI θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025!

Στην έκθεση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία…

56 λεπτά ago

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην Ελλάδα τον 2ο αιώνα π.Χ.

Σαν σήμερα 17 Μαΐου: Ανακαλύπτεται ο μηχανισμός των Αντικυθήρων – Ο πρώτος υπολογιστής υπήρχε στην…

7 ώρες ago

Η νέα λειτουργία στο iPhone που τα αλλάζει όλα -Πώς διορθώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο αυτοκίνητο

H Google δεν είναι ο μόνος τεχνολογικός κολοσσός που ανακοινώνει νέες λειτουργίες για χρήση στο…

12 ώρες ago

Τα νέα iPad Pro και iPad Air διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα iPad Pro (Μ4) και iPad Air (Μ2), μαζί με τα κορυφαία αξεσουάρ Apple…

13 ώρες ago

Ο RetroArch emulator φέρνει παιχνίδια από 50+ κονσόλες σε iPhone και iPad

Αφότου η Apple αποφάσισε να χαλαρώσει την πολιτική του App Store προκειμένου να επιτρέψει εφαρμογές…

14 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.