Στα σκαριά κινηματογραφική μεταφορά από τον δημιουργό του John Wick

8


Ακόμη ένα παιχνίδι ετοιμάζεται να περάσει στη μεγάλη οθόνη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα Deadline. Ο λόγος για το Streets of Rage της SEGA, το οποίο λέγεται πως έχει αναλάβει ο δημιουργός της σειράς ταινιών John Wick (Derek Kolstad) και συμμετέχουν στην παραγωγή οι dj2 Entertainment (Sonic the Hedgehog) και Escape Artists (Equalizer).

Η σειρά Streets of Rage πρωτοέκανε την εμφάνιση της ως beat-em-up game το 1991 στο SEGA Mega Drive με το πρώτο επεισόδιο, ενώ το τελευταίο (μέχρι στιγμής) είναι το Streets of Rage 4 που κυκλοφόρησε το 2020 και σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Η ιστορία αφορά έναν πρώην αστυνομικό που μάχεται κατά ενός συνδικάτου εγκλήματος, επομένως, είναι ό,τι πρέπει για να δούμε vibes από το John Wick με την κατάλληλη σκηνοθεσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η dj2 Entertainment έχει στα σκαριά πληθώρα μεταφορών video games σε live-action παραγωγές, όπως τα Disco Elysium, It Takes Two και Life is Strange, ενώ και η SEGA τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί σε αυτόν τον τρόπο εκμετάλλευσης των IPs της.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση και το cast του Streets of Rage, αλλά λογικά θα έχουμε αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή