Categories: Technology

Συνεργασία Nova και Aldemar Resorts: Εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας στον κλάδο φιλοξενίας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Ο Όμιλος Aldemar Resorts, ένας από τους μεγαλύτερους στον ελληνικό τουριστικό τομέα και ο πλέον αναγνωρισμένος για την αίσθηση ευθύνης προς τους πελάτες του και την καινοτομία των παρεχόμενων υπηρεσιών του και η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, προχώρησαν σε συνεργασία για αναβαθμισμένες υπηρεσίες διασύνδεσης.

Το τμήμα presales της Nova, κλήθηκε να σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη λύση διασύνδεσης των ξενοδοχείων του Ομίλου Aldemar Resorts, αποτελούμενη από υπηρεσίες φωνής και δεδομένων με στόχο την ασφάλεια, την προσβασιμότητα την ποιότητα, αλλά και την αναβάθμιση των παροχών που αρμόζουν και καλύπτουν τόσο τις ανάγκες του Ομίλου όσο και των πιο απαιτητικών πελατών του. Το έργο βασίστηκε στο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της Nova και σχεδιάστηκε αποκλειστικά πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες του Aldemar Resorts, με εξειδικευμένους εξοπλισμούς και διαδικασίες μεταβολών ικανές να εξυπηρετούν τις δυναμικές απαιτήσεις του κάθε ξενοδοχείου.

Η πολυετής εμπειρία των μηχανικών της Nova σε υπηρεσίες Telecom, Data Center και Cloud έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έγκυρη και ομαλή ολοκλήρωση του σύνθετου αυτού έργου. Σε συνέχεια της επιτυχούς ολοκλήρωσης, η συνεχής παρακολούθηση και η διασφάλιση της αδιάλειπτης λειτουργίας των υπηρεσιών είναι και οι εγγυήσεις που προσφέρει η Nova μέσω των τμημάτων Σχεδίασης Λύσεων, Διαχείρισης Έργων και Τεχνικής Εξυπηρέτησης αποκλειστικά για εταιρικούς πελάτες.

Η Nova, συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης και στην εξυπηρέτηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της, ως ο πάροχος που προσφέρει εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με δίκτυο και εξοπλισμούς νέας γενιάς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις Business Υπηρεσίες επισκεφθείτε το www.nova.gr/business & www.linkedin.com/showcase/nova-businessservices/



Πηγή

iTech News

Leave a Comment

Recent Posts

Πολλές μικρές κεραίες 5G για καλυτερο σήμα και μεγαλύτερη αυτονομία

Ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένα δίκτυο μικρών κεραιών 5G, αντί για έναν μεγάλο πύργο, θα μπορούσε…

4 ώρες ago

Επίσημα η νέα γραφίδα με προηγμένα χαρακτηριστικά

Η Apple παρουσίασε το νέο Apple Pencil Pro με νέα χειρονομία συμπίεσης, γυροσκόπιο, απτική ανάδραση,…

5 ώρες ago

Οι Ιάπωνες ίσως βρήκαν την λύση για την αντιμετώπιση των διαστημικών σκουπιδιών

Το πρόβλημα με τα διαστημικά σκουπίδια απασχολεί ολοένα και περισσότερο τους επιστήμονες και τις διαστημικές…

5 ώρες ago

Επίσημος ο νέος επεξεργαστής M4 της Apple

Η Apple παρουσίασε επίσημα τον επεξεργαστή M4, το νεότερο system on a chip για τη…

5 ώρες ago

Στοχευμένη θεραπεία με τροποποίηση του ανθρώπινου DNA από την AI!

Η αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον γενετικό μας κώδικα μπορεί να σημάνει συναγερμό, αλλά προς…

5 ώρες ago

Η Apple ανακοινώνει νέα iPad Air με M2 chip σε 11 και 13 ίντσες από $599

Η Apple ανακοίνωσε στην εκδήλωση Let Loose τα νέα μοντέλα iPad Air με επεξεργαστή M2…

5 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.