Τα EA Sports NHL 19 και Portal στα δωρεάν παιχνίδια του Xbox Live Gold για τον Ιούνιο

6


Σειρά και της Microsoft να ανακοινώσει τα παιχνίδια που θα μπορούν να παίξουν δωρεάν τον Ιούνιο όσοι έχουν Gold συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Live. Κλασικά, οι δύο τίτλοι είναι αποκλειστικά για το Xbox One, ενώ οι άλλοι δύο είναι playable τόσο στο Xbox 360, όσο και στο Xbox One.

EA Sports NHL 19 (Xbox One από 1 έως 30 Ιουνίου)

Το sports simulation παιχνίδι της EA για το επαγγελματικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου των ΗΠΑ, με ανανεωμένο gameplay και περισσότερους από 200 θρύλους του αθλήματος, παλιούς και νέους.

Rivals of Aether (Xbox One από 16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου)

Ένα indie fighting game στημένο σε έναν κόσμο όπου κάθε πολιτισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει τα τέσσερα στοιχεία της Φύσης για να επικρατήσει των άλλων (Φωτιά, Νερό, Αέρας, Γη). Μάχες έως 4 παικτών σε τοπικό multiplayer ή έως 2 παικτών online.

Portal: Still Alive (Xbox One, Xbox 360 από 1 έως 15 Ιουνίου)

Δεν χρειάζονται συστάσεις για ένα από τα κορυφαία puzzle games όλων των εποχών. Λύσε τους γρίφους στο εργαστήριο για να επιβιώσεις.

Earth Defense Force 2017 (Xbox 360, Xbox One από 16 έως 30 Ιουνίου)

Ένα action shooting game όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο του στρατιώτη στον διεθνή στρατό EDF (Earth Defense Force) για να αντιμετωπίσεις του εξωγήινους που εισβάλλουν ξαφνικά στη Γη.



Πηγή