Categories: Gaming

Τα videos στο Facebook αλλάζουν στυλ


Η Meta ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζει το πρόγραμμα αναπαραγωγής video στο Facebook, συγκεντρώνοντας τα Reels, τα videos μεγαλύτερης διάρκειας και το Live περιεχόμενο σε μία πλήρη οθόνη. Η Meta αναφέρει ότι ο νέος player θα προσφέρει βελτιωμένες προτάσεις για videos κάθε διάρκειας με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών, με νέα στοιχεία ελέγχου που θα επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν videos με όποιον τρόπο επιθυμούν.

Ο νέος player θα παρέχει επίσης περισσότερες προτάσεις σχετικών videos, ανεξαρτήτως διάρκειας, στο Feed και στην καρτέλα Video και θα εμφανίζει ακόμα περισσότερα Reels για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για αυτό το format. Έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους χρήστες να εξερευνήσουν και να ασχοληθούν με το περιεχόμενο video στο Facebook και για τους δημιουργούς να προσεγγίσουν νέο κοινό.

Η Meta θα εμφανίζει πρώτα όλα τα videos κάθετα, αλλά θα προσθέσει μια νέα επιλογή πλήρους οθόνης για τα videos που είναι οριζόντια, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να τα παρακολουθούν σε οριζόντια προβολή. Υπάρχει επίσης ένα slider στο κάτω μέρος που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ανατρέξουν προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε ένα συγκεκριμένο μέρος του video. Πατώντας σε ένα video θα εμφανιστούν και τα παραδοσιακά στοιχεία ελέγχου video, όπως το κουμπί παύσης και τα κουμπιά γρήγορης προώθησης και επιστροφής 10 δευτερολέπτων.

Η Meta αναφέρει ότι αν και όλα τα είδη των videos είναι διαθέσιμα στο Facebook, θα προωθήσει περισσότερα Reels για να “καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για αυτό το format“. Τα Reels έχουν αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook, ιδίως μεταξύ των νεότερων ακροατηρίων. Τα μικρής διάρκειας video formats, όπως τα Reels, είναι εύκολα στην κατανάλωση, εύκολο να τα μοιραστεί κάποιος και διασκεδαστικά, γεγονός που τα καθιστά ένα ελκυστικό είδος περιεχομένου που οι χρήστες απολαμβάνουν να παρακολουθούν.

[Meta]



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Gaming σε άλλο επίπεδο με SuperWide QD OLED panel, ήχο DTS και πολλά άλλα!

Η Philips παρουσιάζει την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά premium οθονών 8000. Η Philips 49M2C8900L “τα…

1 ώρα ago

Το Caltech ανέπτυξε τεχνολογία που ίσως μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις μας

Όσο και να προσπαθούν (και δυστυχώς βρίσκουν πολλά θύματα) τα διάφορα «μέντιουμ» να μαντέψουν τι…

2 ώρες ago

Ο εμβληματικός Pyramid Head αποκαλύπτεται στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία Silent Hill!

Το Silent Hill 2 επιστρέφει στις κονσόλες με ένα remake φέτος, αλλά δεν είναι το…

2 ώρες ago

Εξαιρετικό δωρεάν game με αφορμή την έναρξη του Epic Games Store Mega Sale

Ξεκίνησε το Epic Games Store Mega Sale και αυτό σημαίνει ότι τα μυστηριώδη δώρα έχουν…

2 ώρες ago

Το θρυλικό Super Mario Land προστέθηκε στο Nintendo Switch Online για τα 35 χρόνια του Game Boy!

Για τον εορτασμό των 35 χρόνων του Game Boy, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch…

2 ώρες ago

Η Google γιορτάζει τα 15 χρόνια του Minecraft με παιχνιδιάρικο easter egg

Η Mojang, το στούντιο που δημιούργησε το Minecraft, συνεργάζεται με τη Google για τη 15η…

2 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.