Τελευταίο trailer για το κατασκοπικό θρίλερ στον κόσμο του Star Wars

17


Η Disney ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς Andor και προχωρά στην δημοσίευση ενός τελευταίου trailer, το οποίο αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση D23 που πραγματοποιήθηκε μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο πρωταγωνιστής Cassian Andor (Diego Luna) αναφέρει στο trailer ότι:

Κατάσκοποι, σαμποτέρ, δολοφόνοι, όλοι μας έχουμε κάνει απαίσια πράγματα για λογαριασμό της Αντίστασης. Δεν έχει σημασία τι λες σε εμένα ή τι λες στον εαυτό σου. Στο τέλος θα πεθάνεις πολεμώντας αυτούς τους μπάσταρδους. Δεν θα ήθελες να τα δώσεις όλα με μιας για να υπάρχει κάποιο νόημα;

Σε δηλώσεις του για την φύση της σειράς Andor, ο Diego Luna τόνισε πως πρόκειται για ένα αγωνιώδες κατασκοπικό θρίλερ, καθώς η Αντίσταση ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα. Το χαρακτηρίζει, μάλιστα, ως μια γιγαντιαία ταινία που χωρίζεται σε 12 επεισόδια.

Από την άλλη, η συμπρωταγωνίστρια Genevieve O’ Reilly σημειώνει ότι αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε πολύ καλά την Mon Mothma, την επικεφαλής της Αντίστασης, μια γυναίκα που έρχεται σε σύγκρουση με τις σκοτεινές πολιτικές επιδιώξεις της Αυτοκρατορίας.

Τα πρώτα τρία επεισόδια του Andor θα προβληθούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 μέσα από την συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ και έπειτα θα ακολουθούν καινούργια επεισόδια κάθε Τετάρτη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή