Categories: Technology

Την υπηρεσία MultiSIM φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Cosmote | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Την προηγμένη υπηρεσία MultiSIM, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Cosmote, και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έχουν πρόσβαση στον ίδιο αριθμό, μέσα από το Smartphone, το Tablet ή/και το Smartwatch τους ταυτόχρονα, αξιοποιώντας τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα ενσωματωμένα data του προγράμματός τους.

Μέσα από τη νέα υπηρεσία COSMOTE MultiSIM, οι συνδρομητές μπορούν:

  • Να έχουν πρόσβαση στον αριθμό του κινητού τους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν, ανά πάσα στιγμή, και να δέχονται ταυτόχρονες ειδοποιήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να απαντήσουν σε κλήση από μία συσκευή κάθε φορά. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές που θα επιλέξουν να αθληθούν φορώντας Smartwatch, πλέον έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν το κινητό τους τηλέφωνο στο σπίτι, καθώς μπορούν να λαμβάνουν εισερχόμενες κλήσεις κανονικά στο έξυπνο ρολόι τους.
  • Να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα όλες τις συσκευές τους, όπως να πραγματοποιούν κλήσεις από το κινητό, να σερφάρουν από το Tablet και να στέλνουν μηνύματα από το Smartwatch την ίδια στιγμή.
  • Να μην χρειάζεται να αλλάζουν συνεχώς κάρτες SIM στις έξυπνες συσκευές τους, να ψάχνουν για σύνδεση Wi-Fi ή να μετατρέπουν το Smartphone σε hotspot, αφού ανά πάσα στιγμή μπορούν να συνδέονται όλες οι συσκευές στο Internet.

Η MultiSIM είναι συμβατή με όλες τις συσκευές (Smartphone, Τablet, Smartwatch1 κ.α.), που υποστηρίζουν κάρτα SIM ή eSIM.

Τη νέα υπηρεσία μπορούν να ενεργοποιήσουν όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, που διαθέτουν συμβατό2 πρόγραμμα συμβολαίου κινητής. Κάθε συνδρομητής μπορεί να ενεργοποιήσει έως 4 κάρτες SIM για την υπηρεσία, πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή καλώντας στο 13888.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Η AI θα βοηθήσει τη Microsoft να προβλέπει τον καιρό με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Τον Μάρτιο του 2023, η εταιρεία παρακολούθησης μετεωρολογικών προβλέψεων ForecastWatch απένειμε στην ομάδα ανάπτυξης μετεωρολογικών…

9 ώρες ago

Ιδανική λύση για κάθε γραφείο!

Είναι κάποιες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας οι οποίες έχουν καταφέρει να καταστήσουν το brand…

11 ώρες ago

Δείτε το πρώτο μουσικό video clip του AI εργαλείου Sora!

Αν και ο OpenAI δεν έχει ακόμη διαθέσει το εντυπωσιακό μοντέλο μετατροπής κειμένου σε video…

17 ώρες ago

Τέλος τα passwords και για όλους τους λογαριασμούς Microsoft

Τα Passkeys, μια σχετικά νέα μέθοδος ελέγχου ταυτότητας που ενίοτε αποκαλείται ως ο «δήμιος» των…

17 ώρες ago

Νέα διαρροή μας δίνει μια καλή εικόνα για τις AI δυνατότητες του iOS 18

Υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω από τα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης που ακούγεται ότι θα εμφανιστούν με…

17 ώρες ago

10% πτώση στις πωλήσεις iPhone, αλλά ρεκόρ τζίρου για τα Services της Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα, αυτή τη φορά για το δεύτερο οικονομικό…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.