Τι προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σχετικά με το iPhone 11 – Newsbeast

9



Παρουσιάστηκαν χθες, στην αίθουσα «Στιβ Τζομπς», στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Apple, τα νέα προϊόντα του αμερικανικού κολοσσού τεχνολογίας.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στα αποκαλυπτήρια των νέων smartphones της εταιρείας, των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και του iPhone 11. Επίσης, οι οπαδοί της Apple είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν από τον Τιμ Κουκ και την ομάδα του αρκετά πράγματα και για το νέο Apple Watch, την Apple Arcade όσο και την Apple TV+.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε σε μεγάλο βαθμό έκπληξη σε αρκετό κόσμο της τεχνολογίας, ήταν η τιμή του iPhone 11, που είναι ουσιαστικά ο διάδοχος του iPhone XR. Το μοντέλο του 2018 κόστιζε 749 δολάρια όταν κυκλοφόρησε πέρυσι (στην Ελλάδα ήρθε στα 929 ευρώ), ενώ το φετινό μοντέλο πωλείται στα 699 δολάρια. Προφανώς, με αυτήν την κίνηση η εταιρεία ποντάρει σε μεγαλύτερη απήχηση στην αγορά.

Αντίστοιχα, στο iPhone 11 Pro που ήρθε να αντικαταστήσει το iPhone XS και στο iPhone 11 Pro Max που αποτελεί τον διάδοχο του iPhone XS Max οι τιμές έμειναν αμετάβλητες σε σχέση με πέρσι, δηλαδή 999 δολάρια και 1.099 δολάρια αντίστοιχα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή