Το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του, με Android OS

7


Στο πλαίσιο της παρουσίασης των Huawei Nova 5 και Huawei Nova 5 Pro, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το αναδιπλούμενο Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει είτε στα τέλη Ιουλίου, είτε στις αρχές Αυγούστου, αλλά η πιο ξεκάθαρη δήλωση ήρθε από τον επικεφαλής της Huawei για την αγορά της Δυτικής Ευρώπης, κ. Vincent Pang:

Το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει το αργότερο το Σεπτέμβριο. Μπορεί να το δούμε στην αγορά και νωρίτερα, αλλά ο Σεπτέμβριος αποτελεί ξεκάθαρα το deadline

Εκτός από το χρονοδιάγραμμα, ο κ. Pang ήταν επίσης ξεκάθαρος πως το Huawei Mate X θα έρθει με λειτουργικό σύστημα Android, διότι η επίσημη παρουσίαση του έγινε τον Φεβρουάριο, ενώ το μπλοκάρισμα των ΗΠΑ ξεκίνησε το Μάιο.

Επιπλέον, ανέφερε ότι σε αυτούς τους μήνες που πέρασαν η εταιρεία βελτίωσε σημαντικά την απόδοση της εύκαμπτης P-OLED οθόνης για να εξασφαλίσουν πως δεν θα παρατηρηθούν τα προβλήματα που είδαμε στο Samsung Galaxy Fold.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι το Huawei Mate X θα προσφέρει υποστήριξη για δίκτυα 5G σε όλες τις χώρες όπου υπάρχουν διαθέσιμα, εκτός από τις ΗΠΑ.

[via]



Πηγή