Το νέο παιχνίδι που έχει εκατομμύρια χαρακτήρες που μπορείς να παίξεις – Newsbeast

11


Οι χαρακτήρες που δεν μπορείς να παίξεις (non-player characters) αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των περισσότερων παιχνιδιών και ήταν σίγουρα ένα μεγάλο μέρος των δύο προηγούμενων τίτλων του Watch Dog.

Είχαν τις δικές τους βιογραφικές πληροφορίες και απίθανες προσωπικές ιστορίες που μπορούσες να διαβάσεις, με κωμικά συνήθως αποτελέσματα.

Και τώρα, στο ολοκαίνουριο Watch Dogs: Legion, η Ubisoft μετατρέπει όλους αυτούς τους non-player characters σε πυρηνικό συστατικό του παιχνιδιού.

Με τα καλά και τα κακά τους στοιχεία, αυτοί οι χαρακτήρες μπορούν πλέον να επιλεγούν και να επιστρατευτούν στον στρατό σου από χάκερ και ακτιβιστές.

Θες, ας πούμε, να κρυφοκοιτάξεις σε ένα κτίριο; Προσλαμβάνεις έναν εργάτη οικοδομής για να περάσει απαρατήρητος. Και η Ubisoft μας είπε καθαρά πως ο αριθμός τους «κυμαίνεται σε εκατομμύρια»!

Θα βασίζονται φυσικά σε μερικά αρχέτυπα και θα είναι κατηγοριοποιημένοι, και πάλι όμως τα νέα είναι κάτι περισσότερο από θετικά. Αυτή είναι εξάλλου η ειδοποιός διαφορά του νέου τίτλου με τα προηγούμενα παιχνίδια του Watch Dogs, πως στο Legion δεν έχεις στον έλεγχό σου συγκεκριμένο ήρωα με προσωπική ατζέντα, αλλά μια ολόκληρη κοινωνία.

Τώρα εντάσσεις όποιον θες στο δυναμικό της οργάνωσης των εξεγερμένων πολιτών (DedSec), συσπειρώνοντας τον κόσμο γύρω από έναν κοινό σκοπό. Κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του προσωπικότητα, γεγονός που σημαίνει πως κάποιοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και άλλοι πρέπει να πειστούν.

Το Watch Dogs: Legion έρχεται κατά τον Οκτώβριο σε PC, PlayStation 4, Xbox One και Google Stadia, ενώ τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για PlayStation 5 και Xbox Series X





Πηγή