Το πρώτο επίσημο gameplay trailer εντυπωσιάζει [Video]

15


Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Rockstar Games άρχισε να δημοσιεύει teasers για το Red Dead Redemption 2 και από τότε, οι φανατικοί φίλοι του πρώτου μέρους κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για να δουν τι καινούργιο θα φέρει το sequel. Μέχρι πρότινος είχαμε δει μόνο ένα story trailer για την υπόθεση, αλλά τώρα έφτασε η μεγάλη στιγμή να δούμε gameplay μέσα από ένα χορταστικό 6λεπτο video.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού με σχολιασμό που αποκαλύπτει αρκετά περισσότερα στοιχεία και σύμφωνα με την εταιρεία, ο στόχος δεν είναι να δημιουργήσουν απλά ένα τεράστιο open world περιβάλλον, αλλά να έχει πραγματικό νόημα η περιήγηση των παικτών σε όλα τα μέρη.

“Αμερική, 1899. Έχει έρθει η αρχή του τέλους για την Άγρια Δύση, καθώς οι εκπρόσωποι του νόμου κυνηγούν τις τελευταίες παράνομες συμμορίες. Όσοι δεν παραδίνονται ή δεν καταθέτουν τα όπλα, θα εκτελούνται.

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία στην πόλη Blackwater, ο Arthur Morgan και η συμμορία Van der Linde τρέπονται σε φυγή. Καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες και οι κορυφαίοι κυνηγοί επικυρηγμένων βρίσκονται στα ίχνη τους, η συμμορία πρέπει να ληστεύει και να μάχεται στην άγρια ενδοχώρα της Αμερικής για να επιβιώσει. Οι εσωτερικές τριβές απειλούν να διασπάσουν τη συμμορία και ο Arthur καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα δικά του ιδανικά ή αν θα μείνει πιστός στη συμμορία που τον ανέθρεψε.”

Το Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για Xbox One και PS4, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν θα δούμε έκδοση για Windows PC.



Πηγή