Το πρώτο πλήρες trailer της ταινίας για την Πριγκίπισσα Diana

4


Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την νέα ταινία του σκηνοθέτη Pablo Larrain, Spencer με βασική πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart που θα υποδυθεί την πιο αείμνηστη Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana στην εντυπωσιακή δραματική βιογραφική ταινία.

Το trailer της ταινίας Spencer εξασφαλίζει μια πρόσθετη ματιά για τους λάτρεις, καθώς παρουσιάζει μια σειρά των εμβληματικών εμφανίσεων της Diana αλλά και έναν σκανδαλώδη παράξενο διάλογο. Η ταινία Spencer έχει δεχτεί επίθεση θετικών κριτικών από τους αρμόδιους που παρακολούθησαν την πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Σε σενάριο του Steven Knight, η εν μέρει μυθιστορηματική ταινία θα αποδώσει ξανά την ιστορική απόφαση της Diana να χωρίσει από τον Πρίγκιπα Κάρολο και να εγκαταλείψει την βασιλική οικογένεια.

Η επερχόμενη ταινία Spencer αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή