Το drone τσέπης που τα κάνει όλα απλά – Newsbeast

44


Η DJI παρουσίασε το Mavic Mini, ένα πανάλαφρο και μικροσκοπικό drone που έρχεται να απλοποιήσει πράγματα και καταστάσεις.

Ως το μικρότερο και ελαφρύτερο camera drone της γνωστής εταιρίας ως σήμερα, δεν ξεπερνά τα 250 γραμμάρια. Κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο είναι αρκετά ασφαλές, αλλά στις ΗΠΑ δεν χρειάζεται καν να το δηλώσεις!

Ο στόχος της DJI είναι να το βάλει στα χέρια όλων, καθώς είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσεις την περιπέτεια με τα drones.

Η εμπορική του βόλτα στον κόσμο ξεκινά από τις 11 Νοεμβρίου. Για να γίνει τόσο ελαφρύ, έχει βέβαια τους περιορισμούς του. Μην περιμένετε δηλαδή αισθητήρες για αποφυγή εμποδίων και αναγνώριση αντικειμένων. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μάθετε πώς να μην το τρακάρετε μόνοι.

Τα καλά νέα; Πως είναι πολύ απλός ο τρόπος λειτουργίας του, καθώς είναι σταθερό και ακριβές. Και τόσο μικρό που μπορεί να πετάξει ακόμα και σε στενούς χώρους.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάμερας, μιλάμε για βίντεο στα 2.7K και 30fps ή στα 1080 και 60fps. Όσο για φωτογραφίες, τα 12 megapixels είναι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Στα συν, η χορταστική μπαταρία των 30 λεπτών, άθλος για τόσο μικρές διαστάσεις. Το Mavic Mini τοποθετείται μεταξύ τηλεχειριζόμενου για την αυλή και πραγματικού camera drone, αποτελώντας μια ασφαλή και εύκολη επιλογή για τον αρχάριο…





Πηγή