Το expansion του Iki Island σχεδόν ίδιο σε μέγεθος με το κανονικό παιχνίδι

7


Η Sucker Punch ετοιμάζει το μεγάλο expansion για το εξαιρετικό Ghost of Tsushima, το οποίο θα μας ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο στο Iki Island, και σπεύδει να μοιραστεί με το κοινό περισσότερες πληροφορίες για το μέγεθος του έξτρα υλικού που θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Αυγούστου 2021 στην Director’s Cut έκδοση του παιχνιδιού.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε στο Press Start, ο σεναριογράφος Patrick Downs, δήλωσε πως το Iki Island είναι τόσο μεγάλο όσο σχεδόν η περιοχή Izuhara. Η έννοια μεγάλο πηγαίνει τόσο στην ποικιλομορφία της, όσο στο βάθος της υπόθεσης και τις ώρες που πρέπει να ξοδέψει κανείς επάνω της. Αν αναλογιστεί κανείς πως η περιοχή Izuhara απαιτεί σχεδόν 30 ώρες για να ολοκληρωθεί πλήρως (μαζί με τα side quests), τότε μπορούμε να περιμένουμε +20-25 ώρες gameplay στο Iki Island.

Αυτό σημαίνει στις 20 Αυγούστου δεν θα δούμε απλά ένα DLC με έξτρα αποστολές και διακοσμητικά. Η Sucker Punch είναι ξεκάθαρη πως θα βιώσουμε μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία σε έναν καινούργιο κόσμο που ενδεχομένως σε άλλες εποχές να είχε κυκλοφορήσει ως αυτόνομο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η εταιρεία σημειώνει ότι χωρίς να είναι πιο δύσκολο, το Iki Island απευθύνεται σε αυτούς που έχουν ήδη μια καλή εικόνα από το Ghost of Tsushima.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]





Πηγή