Το foldable της εταιρείας αποκαλύπτεται σε επίσημο video

5


Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τα αποκαλυπτήρια της ονομασίας και σήμερα ήρθε η ώρα να σοβαρέψει ακόμη περισσότερο το teasing της HONOR για το πρώτο foldable smartphone της ιστορίας της. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα video του επερχόμενου HONOR Magic V που επιβεβαιώνει πως πρόκειται για foldable με την οθόνη να διπλώνει προς τα μέσα, στο στυλ δηλαδή του Galaxy Z Fold.

Επιπλέον, μπορούμε να παρατηρήσουμε έναν ιδιαίτερα περίπλοκο μηχανισμό στο μεντεσέ, μια αρκετά λεπτή κατασκευή για τα δεδομένα ενός foldable, αλλά και αρκετά μεγάλη εξωτερική οθόνη με κυρτές γωνίες και οπή στο επάνω μέρος για τη selfie κάμερα του. Δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρόλα αυτά γνωρίζουμε πως θα είναι το πρώτο foldable με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen1.

Η επίσημη παρουσίαση του HONOR Magic V πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιανουαρίου για την αγορά της Κίνας και το παγκόσμιο λανσάρισμα στο MWC 2022 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή