Categories: Microsoft

Το LG Self-ordering Kiosk ξεκλειδώνει το μέλλον των παραγγελιών


Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το LG Self-Ordering Kiosk (27KC3PK-C), μια υπερσύγχρονη λύση που έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίζει την εμπειρία των πελατών και να βελτιώνει τη λειτουργία των εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης, των χώρων υποδοχής, των λόμπι ξενοδοχείων και των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Το LG Self-Ordering Kiosk διαθέτει μια άνετη οθόνη 27 ιντσών με φωτεινότητα 300 nits, εξασφαλίζοντας κρυστάλλινες εικόνες και βίντεο των προϊόντων για τους πελάτες καθώς κάνουν τις παραγγελίες τους. Εξοπλισμένο με in-cell touch τεχνολογία, κάθε πάτημα καταχωρείται με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας μια άψογη διαδικασία παραγγελίας κάθε φορά.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνολογία που δεν αφορά µόνο τα εστιατόρια, αλλά προσαρμόζεται άψογα σε διάφορα περιβάλλοντα, χρησιμεύοντας ως σύστημα check-in σε λόμπι ξενοδοχείων ή ως αυτόματο ταμείο σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Παράλληλα, με λειτουργικό σύστημα Windows 10 IoT Enterprise, το LG Self-Ordering Kiosk ενσωματώνεται εύκολα στις υπάρχουσες υποδομές, απλοποιώντας τη διαχείριση και τη συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα hardware και software.

Η βελτιωμένη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί βασικό πλεονέκτημα, παρέχοντας ένα οπτικά ελκυστικό, φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία παραγγελίας. Επιτυγχάνεται αυξημένη επιχειρησιακή αποδοτικότητα με τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών, τη μείωση των χρόνων αναμονής και την ανακατανομή του προσωπικού σε καθήκοντα που απευθύνονται περισσότερο στους πελάτες. Η μεγαλύτερη ακρίβεια στις παραγγελίες είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα, ελαχιστοποιώντας τα λάθη με ένα πλήρως οπτικοποιημένο μενού και μια εύχρηστη touch επιφάνεια εργασίας.

Τέλος, υποστηρίζοντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των barcodes, των κωδικών QR, των καρτών IC chip και των καρτών MST, το LG Self-Ordering Kiosk παρέχει μια βολική και ασφαλή εμπειρία πληρωμής.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Αυτό είναι το ακόμα πιο ικανό και γρήγορο AI μοντέλο του OpenAI

Ο OpenAI πραγματοποίησε την εκδήλωση Spring Update, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά πριν από λίγη ώρα…

13 ώρες ago

Έφτασε το iOS 17.5 και σου επιτρέπει να κατεβάζεις εφαρμογές από ιστοσελίδες

Η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα τα iOS 17.5 και iPadOS 17.5, δύο σημαντικές…

13 ώρες ago

Η ARM ετοιμάζει AI chips για να μπει δυναμικά στην αγορά από το 2025

Η ARM, η θυγατρική εταιρεία ημιαγωγών του ιαπωνικού επενδυτικού γίγαντα SoftBank Group, επιθυμεί να εισέλθει…

13 ώρες ago

Το Assassin’s Creed Shadows είναι το επόμενο flagship game της σειράς!

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι Assassin's Creed Shadows θα είναι το πραγματικό όνομα του επερχόμενου παιχνιδιού…

14 ώρες ago

Eπίσημα ο ανταγωνιστής του Χiaomi 14 Ultra

Σειρά της vivo να ανακοινώσει τη ναυαρχίδα της για το 2024, με την κινέζικη εταιρεία…

14 ώρες ago

Ερευνητές «έπιασαν» άτομα να μετατρέπονται σε κύματα και δικαιώνουν τον Schrödinger!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι Φυσικοί κατάφεραν να συλλάβουν μια καθαρή εικόνα μεμονωμένων ατόμων…

14 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.