Το mobile game θα καθυστερήσει τελικά μέχρι το 2022

11


Έχουμε ακόμα καιρό μπροστά μας μέχρι να ολοκληρωθεί το Diablo Immortal, παρά το γεγονός ότι η Blizzard είχε ανακοινώσει την technical alpha έκδοση του παιχνιδιού πέρυσι το Δεκέμβριο. Τότε υποθέσαμε ότι είναι θέμα μηνών να φτάσουμε στο τελικό λανσάρισμα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και η εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα το δούμε τελικά μέσα στο 2022.

Λαμβάνοντας υπόψιν το feedback των χρηστών που συμμετείχαν στις δοκιμές της closed alpha έκδοσης, η ομάδα ανάπτυξης του Diablo Immortal ασχολείται πλέον εκτενέστατα με την τελειοποίηση διαφόρων λειτουργιών του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, δίνει έντονη έμφαση στο περιεχόμενο PvP προκειμένου να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους gamers, ενώ για το PvE περιεχόμενο γίνεται δουλειά έτσι ώστε να είναι πολύ πιο καθηλωτικό. Επιπλέον, εργαζόμαστε για να υποστηρίξουμε και τηλεχειριστήρια.

Αυτές οι αλλαγές και οι προσθήκες δεν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν μέσα στο 2021, άρα δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα μας για λανσάρισμα μέσα στο 2021. Ευελπιστούμε, ωστόσο, ότι το Diablo Immortal θα είναι έτοιμο μέσα στο πρώτο μισό του 2022.

Ας ελπίσουμε εμείς με τη σειρά μας ότι η όλη ιστορία δεν θα πάει πίσω και το Diablo 4…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[Blizzard]





Πηγή