Το premium γίνεται προσιτό με το Galaxy Chromebook 2, το πρώτο QLED Chromebook στον κόσμο – Newsbeast

13


Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα το Galaxy Chromebook 2, την καινούρια προσθήκη στη σειρά Galaxy Computing. Καθώς από το 2011 η Samsung ηγείται της αγοράς Chromebook, παρουσιάζοντας νέους τρόπους αναβάθμισης της εμπειρίας Chrome OS, το premium Galaxy Chromebook ήταν πάντα συνώνυμο της καινοτομίας. Το 2-σε-1 Galaxy Chromebook 2 συνεχίζει αυτήν την παράδοση, προσφέροντας τις κορυφαίες δυνατότητες του προκατόχου του σε πιο προσιτή τιμή. Με την πρώτη QLED οθόνη σε Chromebook, αξιόπιστο υλισμικό και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τα οικοσυστήματα Galaxy και Google, το  Galaxy Chromebook 2 αποτελεί μια πρόταση υψηλής απόδοσης για τους χρήστες που αγαπούν την ευελιξία του Chrome OS.

«Πολλά παιδιά μεγάλωσαν χρησιμοποιώντας Chromebook στο σχολείο και καθώς εισέρχονται στην αγορά εργασίας και οι ανάγκες τους εξελίσσονται, αναζητούν premium, ισχυρό υλισμικό, που μπορεί να αναβαθμίσει τη διαισθητική εμπειρία της Google», δήλωσε ο Shoneel Kolhatkar, General Manager του Head of New Computing στη Samsung Electronics America.

«Σχεδιάσαμε το Galaxy Chromebook 2 λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους χρήστες και τις δημοφιλείς λειτουργίες του Galaxy Chromebook, τα απίστευτα γραφικά, τις κορυφαίες προδιαγραφές και τον εκπληκτικό σχεδιασμό, και τα προσφέρουμε σε μια ευρύτερη βάση χρηστών».

Σχεδιασμένο για ψυχαγωγία

Για σειρά ετών τα Chromebook θεωρούνταν ως  βασικοί υπολογιστές κατάλληλοι για μαθητές, καθώς είναι ιδανικά για βασικές εργασίες, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο και η επεξεργασία κειμένου. Η σειρά Galaxy Chromebook προάγει αυτήν τη διαισθητική εμπειρία της Google σε νέα επίπεδα, προσφέροντας συναρπαστικές δυνατότητες ψυχαγωγίας που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν περισσότερα με το Chrome OS. Καθώς μπορεί να παράγει  περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο διαφορετικά χρώματα, κάθε εικόνα στην οθόνη 13,3″ του Galaxy Chromebook 2 είναι ζωηρή και φωτεινή.

Σε συνδυασμό με Smart AMP ήχο, που είναι έως και 178% πιο δυνατός από το μέσο ενισχυτή, ο ήχος του Galaxy Chromebook 2 μεταφέρει το χρήστη στην καρδιά της δράσης. Χάρη στον 2-σε-1 παράγοντα μορφής του, το Galaxy Chromebook 2 είναι κάτι παραπάνω από ένα laptop, καθώς εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, αυξημένη δημιουργικότητα και έξυπνες λειτουργίες notebook, σε μια συσκευή. Είτε πρόκειται για προβολή περιεχομένου, για χρήση gaming ή για καλλιτεχνικές δημιουργίες, το Galaxy Chromebook 2 αναβαθμίζει κάθε οπτικοακουστική εμπειρία.

Ενισχυμένη παραγωγικότητα

Το Galaxy Chromebook 2 ενσωματώνει αξιόπιστο υλισμικό. Διαθέτει επεξεργαστή Intel® και λειτουργίες εξαιρετικά γρήγορου Wi-Fi 6 (Gig+), επιτρέποντας στο χρήστη να εκτελέσει πολλαπλές εργασίες, εύκολα. Επίσης, χάρη στο ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο με μεγαλύτερα πλήκτρα και τον έντονο οπίσθιο φωτισμό, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην εργασία τους, κάθε ώρα της ημέρας.

Ακόμα, με την προσθήκη οποιουδήποτε στυλό Universal Stylus Initiative (USI), το νέο Galaxy Chromebook 2 αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για την έκφραση της δημιουργικότητας. Είτε πρόκειται για σημείωση ιδέας ή για σχεδιασμό και επεξεργασία εικόνας, οι χρήστες θα απολαύσουν μια άψογη ευαισθησία πίεσης 4.096 επιπέδων. Επιπλέον, η μπαταρία μεγάλης διάρκειας εξασφαλίζει αδιάκοπη χρήση οπουδήποτε.

Δύο οικοσυστήματα, μια συσκευή

Το Galaxy Chromebook 2 διαθέτει το δημοφιλές Chrome OS της Google, διευκολύνοντας την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και την ταχεία πρόσβαση σε κορυφαίες συνδεδεμένες υπηρεσίες. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους μέσω του Google Drive, να χαλαρώσουν με τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο Google Play Store και να μείνουν συνδεδεμένοι με φίλους και συγγενείς με το Google Meet. Και χάρη στο ενσωματωμένο Google Assistant, μπορούν να διαχειριστούν την ατζέντα τους και να ελέγξουν τις έξυπνες οικιακές συσκευές τους, γρήγορα και χωρίς να σηκώσουν καν το δάχτυλό τους. Όλα αυτά προστίθενται στις χαρακτηριστικές λειτουργίες του οικοσυστήματος Galaxy, όπως η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τις συσκευές Samsung, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα από το τηλέφωνο, το tablet ή το laptop τους.

Διαθεσιμότητα

Σχεδιασμένο για χρήση εν κινήσει, το Galaxy Chromebook 2 είναι μόλις 13,9mm λεπτό και διατίθεται σε δύο απίθανες αποχρώσεις, στο ζωηρό Fiesta Red και στο διαχρονικό Mercury Gray.





Πηγή