Το smartwatch του… λοκατζή – Newsbeast

76


Η Garmin κυκλοφόρησε ένα νέο smartwatch που απευθύνεται πρωτίστως στον κατάσκοπο ή το κομάντο.

Tactix Delta το λένε και είναι ιδανικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα… εχεμύθειας στη δουλειά τους. Περιλαμβάνει ακόμα και stealth mode και kill switch!

Το Tactix Delta είναι το τελευταίο μιας σειράς σκληροτράχηλων smartwatches που έβγαλε η Garmin με έμφαση στη στρατιωτική χρήση.

Το τέταρτης γενιάς Tactix έχει μια μεγάλη οθόνη 1,4 ιντσών και λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, ώστε να ζει η μπαταρία σύμφωνα με τις εκάστοτε ρυθμίσεις.

Καινούριο χαρακτηριστικό είναι το stealth mode, που απενεργοποιεί πλήρως την αποθήκευση ή τον διαμοιρασμό κάθε πληροφορίες. Αλλά και το kill switch, που μπορείς ακόμα και να το προγραμματίσεις να σβήσει τα πάντα στο smartwatch.

Και με δεδομένους τους κινδύνους παρακολούθησης που κρύβονται σε λειτουργίες σαν το GPS, έχει σίγουρα νόημα το kill switch όταν μιλάμε για στρατιωτική χρήση.

Πλάι στα νέα χαρακτηριστικά και όλη αυτή η ομοβροντία λειτουργιών επιβίωσης που είχαν και τα προηγούμενα Tactix, όπως το Jumpmaster, που βοηθά τους skydivers να φτάσουν στον στόχο τους.

Το Tactix Delta λειτουργεί φυσικά και ως «απλό» smartwatch, αποθηκεύοντας ας πούμε ως 2.000 τραγούδια, επικοινωνώντας με το κινητό και υποστηρίζοντας μια πληθώρα εφαρμογών.

Η Garmin ισχυρίζεται ότι όταν είναι γυρισμένο σε λειτουργία smartwatch, η μπαταρία αντέχει 21 μέρες. Αν επιλέξεις το χαρακτηριστικό εξοικονόμησης ενέργειας, τότε μένει ανοιχτό ακόμα και 80 μέρες.

Έχει πάντως 900 δολάρια (817 ευρώ), κάτι που το κάνει πράγματι ιδανικό για τον Τζέιμς Μποντ…





Πηγή