Τώρα μπορείς να σιτέψεις τα κρέατα στο σπίτι σου – Newsbeast

29


Η ξηρή ωρίμανση ή ωρίμανση μακράς διάρκειας είναι αυτό που συναντάς στα καλά εστιατόρια και ανεβάζει την τιμή του κρέατος ακόμα και σε διπλάσια νούμερα από μια απλή μοσχαρίσια.

Γίνεται μέσα σε θαλάμους με ελεγχόμενη κυκλοφορία αέρα, επιτρέποντας τη σωστή και ασφαλή ωρίμανση του κρέατος για εβδομάδες ή και μήνες ολόκληρους.

Και βέβαια ο λόγος που θέλουμε το κρέας σιτεμένο είναι γιατί έτσι βελτιώνεται κατά πολύ η γεύση και η υφή του.

Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό των καλοφαγάδων θέλει να εισάγει στο σπίτι μας το Primo Ager, ένας έξυπνος θάλαμος παλαίωσης που φέρνει την αύρα του πανάκριβου steakhouse στον χώρο μας.

Ένα προϊόν που ζητούσε από τον κόσμο 23.057 δολάρια για να βγει στην αγορά και μάζεψε μέχρι στιγμής στο Indiegogo πάνω από 150.000! Τόσο απαραίτητο είναι για κάποιους.

Τι κάνει; Για να ωριμάσει περισσότερο από το κανονικό ένα κομμάτι κρέατος σε «ξηρό περιβάλλον» χρειάζεται χώρο, πολλά λίτρα αέρα γύρω του δηλαδή, και το Primo Ager του παρέχει ένα μονωμένο περιβάλλον με 129 λίτρα χώρου. Και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 45 κιλά κρέατος.

Στο εσωτερικό του έχει ενεργό φίλτρο άνθρακα, υπεριώδη ακτινοβολία, σύστημα ανακύκλωσης του αέρα και έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας θάλαμος παλαίωσης δηλαδή. Μόνο που στο Primo Ager οι ρυθμίσεις γίνονται αυτόματα, για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ακόμα και σε κρασιά και τυριά λειτουργεί, χάρη στην εφαρμογή που βελτιώνει τη γεύση τους.

Το περιμένουμε από τον Νοέμβριο του 2020 σε τιμή 1.567 ευρώ…





Πηγή