Categories: Google

Φέρνει υποστήριξη και για το PayPal!


Η Google ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με την PayPal έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερους τρόπους αποδοχής πληρωμών στους συνεργάτες της. Από την τρέχουσα εβδομάδα, το σύστημα mobile πληρωμών Google Pay θα επιτρέπει τη σύνδεση με λογαριασμό PayPal σε 24 χώρες όπου προσφέρεται αυτή η δυνατότητα.

Οι εμπορικοί συνεργάτες της Google θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την επιλογή πληρωμής Paypal μέσω το Google Pay, ενώ οι χρήστες αφότου συνδέσουν τον λογαριασμό PayPal στο Google Pay θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με άμεση χρέωση χωρίς να απαιτείται εκ νέου login στην υπηρεσία. Φυσικά, θα εξακολουθήσουν να προσφέρονται οι επιλογές εναλλαγής λογαριασμών πληρωμής μεταξύ χρεωστικής κάρτας, πιστωτικής κάρτας, PayPal κλπ. εάν η πληρωμή γίνεται μέσω Google Pay.

Σε ό,τι αφορά τους εμπορικούς συνεργάτες που ενεργοποιούν το PayPal στο Google Pay, θα διατηρούν όλα τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, όπως τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές απευθείας στο PayPal Business Account με την πίστωση να γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς προαπαιτούμενες ενέργεις, ενώ θα προσφέρεται και προστασία του εμπορικού συνεργάτη σε ορισμένες συναλλαγές.

Γιατί μας ενδιαφέρουν όλα αυτά; Επειδή θεωρητικά μέσα στο 2019 θα δούμε επιτέλους το Google Pay και στην Ελλάδα, κάτι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει το λανσάρισμα του Apple Pay.

[Google]



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Η AI θα βοηθήσει τη Microsoft να προβλέπει τον καιρό με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Τον Μάρτιο του 2023, η εταιρεία παρακολούθησης μετεωρολογικών προβλέψεων ForecastWatch απένειμε στην ομάδα ανάπτυξης μετεωρολογικών…

5 ώρες ago

Ιδανική λύση για κάθε γραφείο!

Είναι κάποιες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας οι οποίες έχουν καταφέρει να καταστήσουν το brand…

7 ώρες ago

Δείτε το πρώτο μουσικό video clip του AI εργαλείου Sora!

Αν και ο OpenAI δεν έχει ακόμη διαθέσει το εντυπωσιακό μοντέλο μετατροπής κειμένου σε video…

13 ώρες ago

Τέλος τα passwords και για όλους τους λογαριασμούς Microsoft

Τα Passkeys, μια σχετικά νέα μέθοδος ελέγχου ταυτότητας που ενίοτε αποκαλείται ως ο «δήμιος» των…

13 ώρες ago

Νέα διαρροή μας δίνει μια καλή εικόνα για τις AI δυνατότητες του iOS 18

Υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω από τα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης που ακούγεται ότι θα εμφανιστούν με…

13 ώρες ago

10% πτώση στις πωλήσεις iPhone, αλλά ρεκόρ τζίρου για τα Services της Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα, αυτή τη φορά για το δεύτερο οικονομικό…

1 ημέρα ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.