Φήμες για λειτουργία PowerShare για ασύρματη φόρτιση άλλων συσκευών

8


Στο παρελθόν, η Samsung δέχτηκε εντονότατη κριτική (άλλες φορές δικαιολογημένη, άλλες όχι) ότι αντιγράφει τον σχεδιασμό και τις λειτουργίες της Apple. Τα κόζια έχουν αλλάξει πλέον και φαίνεται ότι η κορεάτικη εταιρεία βρίσκει έμπνευση στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της για την κορυφή στην αγορά των smartphones, δηλαδή τη Huawei.

Τον τελευταίο καιρό μοιάζει να την ακολουθεί σε κάθε βήμα, από τις τριπλές κάμερες μέχρι το desktop mode χωρίς να απαιτείται ειδική βάση, ενώ τώρα έχει κυκλοφορήσει και η φήμη ότι μία από τις νέες λειτουργίες της σειράς Samsung Galaxy S10 θα είναι το PowerShare για την ασύρματη φόρτιση άλλων συσκευών. Αν σας θυμίζει κάτι, τότε ανατρέξτε στο Reverse Charging του Huawei Mate 20 Pro.

Η αλήθεια είναι ότι οι πολέμιοι της Samsung είναι μάλλον υπερβολικοί. Όλοι οι κατασκευαστές Android έχουν ακολουθήσει λίγο-πολύ τον ίδιο δρόμο σε ό,τι αφορά τις κάμερες, τον σχεδιασμό και τις λειτουργίες, προσπαθώντας ο καθένας να διαφοροποιηθεί με τις δικές του ιδέες. Η γενική γραμμή, ωστόσο, παραμένει η ίδια για όλους.

Τώρα, σχετικά με τη λειτουργία PowerShare των Samsung Galaxy S10, δεν βρίσκουμε κακή την ιδέα να προστεθεί κάτι τέτοιο αρκεί να μην είναι απλά ένα gimmick για να μπούμε στο μάτι των άλλων και να προσφέρει πραγματικά κάτι χρήσιμο για τον τελικό καταναλωτή. Αυτό το τονίζουμε διότι το Reverse Charging του Huawei Mate 20 Pro είναι πάρα πολύ αργό και απαιτεί τη μία συσκευή να είναι κολλημένη επάνω στην άλλη για να λειτουργήσει. Γιατί όχι, λοιπόν, να μη δούμε μια εξέλιξη αυτής της ιδέας προς το καλύτερο;

[via]



Πηγή