Categories: Technology

Ψηφιακό άλμα για τη Novibet με σύμμαχο την τεχνολογία της Microsoft | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


H Novibet εισέρχεται στη νέα ψηφιακή εποχή, μέσα από τη συνεργασία-ορόσημο με τη Microsoft, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως.

Επενδύοντας διαχρονικά στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ψυχαγωγίας, η Novibet κάνει τώρα το επόμενο βήμα, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στην παγκόσμια αγορά.

Η πολυβραβευμένη in-house πλατφόρμα μεταβαίνει πλέον στο Microsoft Azure Cloud και «ξεκλειδώνει» τις αμέτρητες και ανώτερης ποιότητας δυνατότητες του cloud, όπως:

  • αδιάλειπτη διαθεσιμότητα,
  • άμεση & δυναμική επεκτασιμότητα,
  • ταχεία υλοποίηση ψηφιακού μετασχηματισμού της πλατφόρμας (microservices), και
  • αύξηση της αποδοτικότητας & δια-λειτουργικότητα.

H αξιοποίηση της τεχνολογίας cloud επιτρέπει στη Novibet να λειτουργεί εντός ενός πλήρως ελεγχόμενου περιβάλλοντος, παραμένοντας, παράλληλα ανεπηρέαστη από το διαρκώς αυξανόμενο όγκο επισκεψιμότητας της πλατφόρμας. Με γνώμονα, πάντα, να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού στα μέλη της, η μετάβαση στο Azure, ανοίγει το δρόμο για ακόμα περισσότερες νέες υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε, η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας έχει αποδείξει ότι η στρατηγική επένδυση στην καινοτομία, έχει καθιερώσει τη Novibet στο διεθνές GameTech στερέωμα. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελούν οι διεθνείς βραβεύσεις για τη «Δημιουργία του Καλύτερου Προϊόντος Διεθνώς», από τα EGR Operator Awards 2020 και ως «Καλύτερη Στοιχηματική από κινητό & app Διεθνώς», από τα SBC Awards 2020.

«Η διορατική μας απόφαση να επιλέξουμε τις ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις που προσφέρει η Microsoft και να συμπορευτούμε ψηφιακά τα τελευταία δέκα χρόνια, επιβεβαιώνεται ακόμα μία φορά μέσω της μετάβασης της πλατφόρμας μας σε Microsoft Azure Cloud. Εμπιστευόμαστε το όραμα της Microsoft και εισερχόμαστε σε μία νέα ψηφιακή εποχή για τη Novibet, με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον. Το τελευταίο διάστημα όλες οι ομάδες μας εργάστηκαν αδιάκοπα, σε συνεργασία με τη Microsoft για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού project. Με σύμμαχο το cloud, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε σφαιρικά τις ανάγκες της ολοένα αυξανόμενης βάσης μας και να προσφέρουμε ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον, πρωτοπορώντας έναντι των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως», δήλωσε ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, Chief Executive Officer της Novibet.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Η AI θα βοηθήσει τη Microsoft να προβλέπει τον καιρό με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια

Τον Μάρτιο του 2023, η εταιρεία παρακολούθησης μετεωρολογικών προβλέψεων ForecastWatch απένειμε στην ομάδα ανάπτυξης μετεωρολογικών…

58 λεπτά ago

Ιδανική λύση για κάθε γραφείο!

Είναι κάποιες εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας οι οποίες έχουν καταφέρει να καταστήσουν το brand…

3 ώρες ago

Δείτε το πρώτο μουσικό video clip του AI εργαλείου Sora!

Αν και ο OpenAI δεν έχει ακόμη διαθέσει το εντυπωσιακό μοντέλο μετατροπής κειμένου σε video…

8 ώρες ago

Τέλος τα passwords και για όλους τους λογαριασμούς Microsoft

Τα Passkeys, μια σχετικά νέα μέθοδος ελέγχου ταυτότητας που ενίοτε αποκαλείται ως ο «δήμιος» των…

9 ώρες ago

Νέα διαρροή μας δίνει μια καλή εικόνα για τις AI δυνατότητες του iOS 18

Υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω από τα χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης που ακούγεται ότι θα εμφανιστούν με…

9 ώρες ago

10% πτώση στις πωλήσεις iPhone, αλλά ρεκόρ τζίρου για τα Services της Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα, αυτή τη φορά για το δεύτερο οικονομικό…

22 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.