Ahsoka, νέο trailer για την πολυαναμενόμενη σειρά

10


Στα τέλη Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της νέας Star Wars τηλεοπτικής σειράς στην πλατφόρμα Disney+, με το Ahsoka να φιλοδοξεί να σημειώσει ανάλογη επιτυχία με το The Mandalorian.

Η υπόθεση του Ahsoka λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της animated σειράς Rebels, ωστόσο, θα δούμε σε live-action έκδοση γνωστούς χαρακτήρες όπως οι Ezra Bridger, Hera Syndulla, Sabine Wren και το Chopper droid. Στο νέο trailer βλέπουμε την Hera να δίνει εναέριες μάχες, τη Sabine να κοιτάζει ένα ολόγραμμα του Ezra και μια κλεφτή ματιά στον στον διάδοχο του θρόνου της Αυτοκρατορίας, τον Thrown.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ahsoka Tano βρίσκεται η Rosario Dawson, μια Jedi που επιχειρεί να σώσει τον Γαλαξία από μια νέα μυστηριώδη απειλή, ενώ στο υπόλοιπο cast θα δούμε τους Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson (απεβίωσε πρόσφατα σε ηλικία 58 ετών), Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, Lars Mikkelsen, Eman Esfandi, David Tennant και τον Hayden Christensen να επιστρέφει στον ρόλο του Anakin Skywalker.

Το Star Wars: Ahsoka αναμένεται στις 23 Αυγούστου 2023 στο Disney+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή