Black Lotus, πρώτο trailer για τη νέα anime σειρά

12


Νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο είχαμε την ανακοίνωση του Blade Runner: Black Lotus, τη νέα anime σειρά που ετοιμάζουν οι Adult Swim και Crunchyroll, έφτασε ο καιρός να παρακολουθήσουμε και το πρώτο trailer από το San Diego Comic-Con.

Το Blade Runner: Black Lotus λαμβάνει χώρα στο Los Angeles του 2032, επομένως, χρονικά βρισκόμαστε περίπου στα μισά των δύο ταινιών (2019 η πρώτη, 2049 η δεύτερη). Ακολουθούμε την ιστορία της Elle (Jessica Stanwick), μία replicant που δημιουργήθηκε για έναν συγκεκριμένο σκοπό και φυσικά έχει ορισμένες ειδικές δυνάμεις. Η κωδική ονομασία της είναι Black Lotus και έχει καταφέρει να δραπετεύσει από τους δημιουργούς της, αλλά ένας Blade Runner την κυνηγά ήδη.

Στη σειρά συμμετέχουν ακόμη οι Brian Cox, Wes Bentley (The Hunger Games) και Stephen Root (Office Space). Αποτελείται από 13 επεισόδια σε σκηνοθεσία των Shinji Aramaki (Appleseed) και Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex), με την προβολή της να είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο του 2021 μέσα από τα Adult Swim και Crunchyroll.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή