Blood Origin, πρώτη ματιά στη μίνι-σειρά prequel

8


Η Netflix αποκάλυψε ένα νέο βίντεο για τη σειρά The Witcher: Blood Origin που θα προσφέρει μια διαφορετική ματιά στην ιστορία των αυθεντικών Witchers.

Στο βίντεο βλέπουμε το καστ της σειράς τοποθετημένο σε διαφορετικά τραπέζια λόγω Covid-19 να προβάρει τους διαλόγους και τον showrunner Declan de Barra να «τηλε-μεταφέρεται» στην Ισλανδία για να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή σειρά η οποία πραγματοποίησε τα γυρίσματα εκεί.

Η σειρά The Witcher: Blood Origin εκτυλίσσεται 1.200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς The Witcher και εμβαθύνει σε όλη την ιστορία των γητευτών. Το Blood Origin θα πει μια ιστορία που χάθηκε στο χρόνο – τη δημιουργία του πρώτου πρωτοτύπου Witcher, όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών συγχωνεύθηκαν για να γίνουν ένας.

Στο The Witcher: Blood Origin πρωταγωνιστεί o Laurence O’Fuarain που θα υποδυθεί έναν πολεμιστή που ονομάζεται Fjall. «Γεννημένος σε μια οικογένεια πολεμιστών ορκισμένος να προστατεύει έναν βασιλιά, ο Fjall φέρει μια βαθιά ουλή, τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου που έπεσε στη μάχη προσπαθώντας να τον σώσει», αναφέρει η Netflix για τον χαρακτήρα. Η Michelle Yeoh υποδύεται τη Scian, την «τελευταία από τη νομαδική φυλή ξωτικών», που όταν της δόθηκε η ευκαιρία να ανακτήσει ένα κλεμμένο ιερό σπαθί ξεκίνησε μια θανατηφόρα αναζήτηση που θα αλλάξει το αποτέλεσμα της ηπείρου.

Η Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά. Ωστόσο, η δεύτερη σεζόν του The Witcher αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή