Categories: Internet

Challenger Edition και Prison Architect διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store


Διπλό το δώρο και αυτήν την εβδομάδα από το κατάστημα Epic Games Store, το οποίο λογικά όσο πλησιάζουμε προς την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα αρχίσει να μοιράζει καθημερινά games για να γιορτάσει την ολοκλήρωση και αυτής της χρονιάς. Αυτήν την εβδομάδα (από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021) μπορείτε να προσθέσετε εντελώς δωρεάν τα Godfall: Challenger Edition και Prison Architect στις βιβλιοθήκες σας.

Το Godfall: Challenger Edition (σ.σ. είναι διαθέσιμο δωρεάν και για τους συνδρομητές του PS Plus για τον Δεκέμβριο) είναι ένα action RPG τρίτου προσώπου στημένο σε ένα φανταστικό σύμπαν γεμάτο ιππότες και απόκρυφη μαγεία. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει τρία μοναδικά modes (Lightbringer, Dreamstones, Ascended Tower of Trials), υποστηρίζει co-op mode με ακόμη 2 παίκτες, αλλά και cross-play με την Deluxe Edition. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αναβαθμίσουν στην τελευταία για να έχουν πρόσβαση στα Godfall και Fire & Darkness campaigns.

Σε ό,τι αφορά το Prison Architect, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι προσομοίωσης φυλακής όπου οι gamers καλούνται να κατασκευάσουν τη δική τους φυλακή από την αρχή επιλέγοντας εγκαταστάσεις, προσωπικό κλπ. και φυσικά να τη διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να την καταστήσουν κερδοφόρα, ενώ παράλληλα πρέπει να εξασφαλίσουν συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και ηρεμίας για τους κρατούμενους και τους φύλακες.

Godfall: Challenger Edition – [Epic Games Store Link]

Prison Architect – [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Το πρώτο τεχνητό ενεργειακό νησί στον κόσμο θα είναι έτοιμο το 2026 [Video]

Ο πρώτος από τους 23 υδατοστεγείς θαλάμους - πυλώνες για το νησί Princess Elisabeth, το…

2 ώρες ago

Εκτός λειτουργίας το Gov.gr λόγω εργασιών έκτακτης συντήρησης

Λόγω έκτακτων εργασιών συντήρησης στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου…

2 ώρες ago

Το Vodafone Flex κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει

Το Vodafone Flex κλείνει ένα χρόνο και το γιορτάζει - Newsbeast play Αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας…

3 ώρες ago

Πρώτο trailer για το Mufasa: The Lion King!

Το πρώτο trailer για την ταινία Mufasa: The Lion King είναι γεγονός και είναι πραγματικά…

3 ώρες ago

«Let’s Get Digital» από την HP Hellas και το Ίδρυμα Χατζηγάκη

To διήμερο workshop πραγματοποιήθηκε στο «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείο για όλους» υπό την αιγίδα του Δήμου…

3 ώρες ago

Ξανά στο στόχαστρο της ΕΕ ενόψει Ευρωεκλογών

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εντείνει την επίθεσή της κατά των αμερικανικών τεχνολογικών κολοσσών και η Meta…

4 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.