Final Fantasy Pixel Remaster, κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρία επεισόδια

5


Όπως το είχε προαναγγείλει, η Square Enix προχώρησε στην κυκλοφορία των Pixel remasters των πρώτων τριών Final Fantasy για συσκευές Android, iOS και Windows PC (μέσω Steam), ενώ δεσμεύτηκε πως σύντομα θα δούμε τις αντίστοιχες εκδόσεις και για τα Final Fantasy IV, V και VI.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα remasters πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Kazuko Shibuya, δηλαδή του σχεδιαστή των original εκδόσεων για το NES, ενώ η μουσική ξαναγράφτηκε από τον θρυλικό συνθέτη της σειράς Final Fantasy, Nobuo Uematsu. Επιπλέον, έχουν προστεθεί επιλογές στο gameplay όπως η δυνατότητα ενεργοποίησης του auto-battle.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Final Fantasy Pixel Remasters είναι αρκετά ακριβά μεμονωμένα, με το πακέτο που περιλαμβάνει την εξάδα να κοστίζει περίπου €100, και μάλιστα η Square Enix θα αποσύρει άμεσα τις εκδόσεις των παιχνιδιών από τα App Store, Steam και Google Play εξαναγκάζοντας όσους ενδιαφέρονται να τα “σκάσουν”. Είναι δυσάρεστο, επίσης, το γεγονός ότι δεν έχει προβλέψει την κυκλοφορία τους για παιχνιδοκονσόλες, αν και άφησε να εννοηθεί πως ίσως προχωρήσει στο λανσάρισμα τους σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγάλη.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή