Grand Theft Auto: The Trilogy

22


Η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, τη συλλογή δηλαδή με τις remastered εκδόσεις των GTA III, GTA: San Andreas και GTA: Vice City, στις οποίες θα δούμε βελτιώσεις στα γραφικά και στο gameplay. Η τριλογία θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Νοεμβρίου 2021 σε τιμή €59.99 για τις πλατφόρμες Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC, ενώ μέσα στο πρώτο μισό του 2022 θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για Android και iOS.

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας συνοδεύτηκε από ένα νέο trailer για να πάρουμε μια γεύση από τη δουλειά της Grove Street Games, το studio που ανέλαβε το remastering των τριών παιχνιδιών. Η Rockstar Games αναφέρει πως χρησιμοποίησε την Unreal Engine για να χτίσει από την αρχή το σύστημα φωτισμού και πρακτικά να βελτιώσει κάθε πτυχή που αφορά τα γραφικά όπως σκιασμούς, καιρό, αντανακλάσεις, χαρακτήρες και οχήματα. Επιπλέον, το gameplay έχει πάρει αρκετά στοιχεία από το GTA V για να νιώθει ο gamer πως παίζει κάτι σαφέστατα πιο μοντέρνο, ενώ ειδικά για το Nintendo Switch έχουν γίνει βελτιστοποιήσεις που αφορούν την οθόνη αφής. Η έκδοση για Windows PC υποστηρίζει την τεχνολογία DLSS της Nvidia για μια ακόμα πιο ομαλή λειτουργία σε πληθώρα διαφορετικού τύπου καρτών γραφικών.

Καλό το άρμεγμα της Rockstar Games, αλλά σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσει να μας δίνει κάτι περισσότερο για το πολυαναμενόμενο GTA VI.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή