H πιο καλοκαιρινή και νεανική προσφορά από την HONOR τώρα στο χέρι σου – Newsbeast

10


Η HONOR, το απόλυτο νεανικό brand για smartphones, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με μοναδικές προσφορές και σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγάλης της τεχνολογικής οικογένειας.

Επίλεξε ένα από τα νέα HONOR smartphones και πάρε μαζί ΔΩΡΟ το υπερσύγχρονο, αθλητικό αξεσουάρ, Honor Band 4 Running, με δυνατότητα αφαίρεσης του από το λουράκι και τοποθέτησης του στο παπούτσι για ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις.

Το HONOR Band 4 Running είναι το μόνο που φοριέται με δύο τρόπους: είτε στον καρπό, είτε στο παπούτσι για ακόμα πιο ακριβείς μετρήσεις!

Με anti-slip σχεδιασμό για να μην γλιστράει κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αδιάβροχο έως 50μ για να μην το αποχωρίζεσαι ούτε στις βουτιές σου, διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 21 μέρες σε standby mode, οθόνη OLED 0,5 ιντσών που δουλεύει αποτελεσματικά με το κινητό!

Τόσο ελαφρύ που φοριέται ακόμα και το βράδυ με δυνατότητα παρακολούθησης του ύπνου (μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια αν βρισκόμαστε σε βαθύ ή ελαφρύ ύπνο).

Τα Summer Special Offers της HONOR ξεκίνησαν από τις 7 Ιουλίου και σε καλούν να τα ανακαλύψεις, αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα καταστήματα*.

Βρες το bundle που σου ταιριάζει περισσότερο και γνώρισε έναν νέο, τεχνολογικό κόσμο:

  • Honor 8A: Από 179 ευρώ μόνο 159 ευρώ + δώρο Honor Band 4 Running
  • Honor 8S: Μόνο 139 ευρώ + δώρο Honor Band 4 Running

Το κορυφαίο νεανικό brand φέρνει τα πάνω-κάτω και στις καλοκαιρινές προσφορές και σου υπόσχεται ένα fit καλοκαίρι!





Πηγή