Heroes of Middle-earth, ανακοινώθηκε επίσημα από την EA

20


Μετά από αρκετά χρόνια η EA ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με ένα mobile game, το οποίο ονομάζεται The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth και χαρακτηρίζεται ως ένα collectible RPG με turn-based μάχες.

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η EA Capital Games, δηλαδή το studio που έφτιαξε το πολύ δημοφιλές Star Wars: Galaxy of Heroes που κυκλοφόρησε το 2015 για mobile συσκευές. Στην ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνεται ότι θα δούμε ένα διευρυμένο ρόστερ από χαρακτήρες των The Lord of the Rings και The Hobbit, κορυφαίας ποιότητας γραφικά, animations και cinematics, αλλά και ιστορίες εμπνευσμένες από το έργο του J.R.R.Tolkien. Το τελευταίο έχει την σημασία του διότι τα προηγούμενα LOTR games της EA είχαν άδεια να βασιστούν απλά στις ταινίες του Peter Jackson και όχι στα βιβλία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, αλλά γνωρίζουμε πως θα ξεκινήσουν οι beta δοκιμές μέσα στο καλοκαίρι σε διάφορες περιοχές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και θα περιλαμβάνει in-app υλικό για να αγοράσεις, χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς θα είναι αυτό.

[EA]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή