Categories: Gadgets

Huawei Watch 4 Pro Space Edition, νέες αποχρώσεις για Watch GT 4 και FreeClip, και τα νέα FreeBuds 6i!


Εκτός από το πανέμορφο Huawei Watch FIT 3 και τα εντυπωσιακά Huawei MateBook X Pro και Huawei MatePad 11.5”S, η εκδήλωση Innovative Product Launch της Huawei στο Ντουμπάι περιελάμβανε και τα αποκαλυπτήρια μιας νέας έκδοσης του Huawei Watch 4 Pro, νέα χρώματα για τα Huawei FreeClip και Huawei Watch GT 4, αλλά και ένα νέο προϊόν στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών, τα Huawei FreeBuds 6i.

Τολμήστε να εξερευνήσετε τον κόσμο με το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition

Φτιαγμένο από ανθεκτικά και κομψά υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας και ποιότητας DLC, ο σχεδιασμός του HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition είναι εμπνευσμένος από τα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στην αναζήτηση για το Διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως το κύριο αισθητικό χαρακτηριστικό του HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition είναι η ιδέα LAVAL, εμπνευσμένη από το ακροφύσιο “de Laval” που χρησιμοποιείται σε πυραύλους και διαστημόπλοια, το οποίο υιοθετείται στο νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιο και στην αποκλειστική διαδραστική πρόσοψη ρολογιού με όνομα “LAVAL”.

Οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως η προσθήκη του HUAWEI TruSeen 5.5+ για παρακολούθηση της υγείας με υψηλότερη ακρίβεια, καθώς και το Health Overview 2.0, μια βελτιωμένη λειτουργία αναφοράς υγείας που καθιστά πλέον διαθέσιμο έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας σε ένα λεπτό!

Νέες αποχρώσεις για τα Huawei Watch GT 4 και Huawei FreeClip

Το Huawei Watch GT 4 διατίθεται τώρα με πράσινο λουράκι, αποκλειστικά για την έκδοση 41 mm. Το λουράκι από φθοριοελαστομερές έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζεται ευκολότερα από ένα κανονικό λουράκι από καουτσούκ. Το πλαίσιο του ρολογιού, που είναι τώρα κατασκευασμένο από λευκό ανοξείδωτο ατσάλι, συμπληρώνει το λαμπερό νέο λουράκι. Τα στελέχη της Huawei επιβεβαίωσαν ότι αυτή η νέα επιλογή πράσινου χρώματος για το Watch GT 4 41 mm οφείλεται στη δημοτικότητα του χρώματος στη μεγαλύτερη έκδοση.

Η Huawei επέκτεινε τη χρωματική γκάμα των πρωτοποριακών ακουστικών FreeClip, εισάγοντας μια εκλεπτυσμένη μπεζ παραλλαγή στη σειρά. Με ιστορικό στο συνδυασμό στυλ και τεχνολογίας, η τελευταία χρωματική επιλογή της εταιρείας έρχεται να προστεθεί στις προηγουμένως διαθέσιμες μαύρες και μοβ εκδόσεις, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ουδέτερη επιλογή που ταιριάζει σε μια ποικιλία προσωπικών στυλ.

Μοναδικό Noise Cancellation, βαθύ μπάσο και απαράμιλλη αυτονομία στα νέα Huawei Freebuds 6i

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης τα Freebuds 6i, τα νέα προσιτά ακουστικά TWS της Huawei. Έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα προηγούμενα Freebuds 5i, αλλά διαθέτουν μεγαλύτερη αυτονομία, προσφέρουν ποιοτικότερο ήχο και δραματικά καλύτερη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.

Η Huawei εφαρμόζει έναν νέο αλγόριθμο ακύρωσης θορύβου, το Intelligent Dynamic ANC 3.0. Παρακολουθεί τους περιβαλλοντικούς θορύβους και προσαρμόζει την ακύρωση θορύβου ανάλογα. Τα νέα ακουστικά διαθέτουν θάλαμο φιλτραρίσματος θορύβου που ανιχνεύει τις φωνές και τους ήχους μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων και τους φιλτράρει πιο αποτελεσματικά.

Από πλευράς προδιαγραφών, τα Freebuds 6i διατηρούν τους δυναμικούς οδηγούς τετραπλού μαγνήτη 11 mm, αλλά είναι τώρα 50% πιο ισχυροί και διαθέτουν πιστοποίηση Hi-Res. Η θήκη είναι ακριβώς η ίδια με την προηγούμενη έκδοση, ενώ τα ακουστικά έχουν ελάχιστες διαφορές.

Η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά την αυτονομία της μπαταρίας. Στα ακουστικά διατηρείται η χωρητικότητα των 55 mAh, αλλά η θήκη διαθέτει τώρα μια μεγαλύτερη μπαταρία 510 mAh (αύξηση 25% σε σχέση με τα περσινά Freebuds). Αυτό σημαίνει δύο περισσότερες ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση (8 ώρες με απενεργοποιημένο ANC και 5 ώρες με ενεργοποιημένο ANC).

Tα νέα προϊόντα της Huawei θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Το φίλτρο Web θα επαναφέρει το Google Search σε αυτό που γνωρίζουμε χωρίς AI

Στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O 2024, η εταιρεία προχώρησε σε μια σημαντική αλλαγή…

12 λεπτά ago

Νέα ανακάλυψη δίνει απάντηση για το πως χτίστηκαν οι Πυραμίδες της Αιγύπτου

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι μπορεί τελικά να είχαν βοήθεια στην κατασκευή των…

1 ώρα ago

Τι είναι το modem, τι είναι το router και ποια η διαφορά τους

Όπως ακριβώς έχει εξελιχθεί το Διαδίκτυο, έτσι έχουν εξελιχθεί και οι μέθοδοι σύνδεσης. Τα πρώιμα…

2 ώρες ago

Έξυπνο κράνος προστατεύει τον εγκέφαλο στα εργοτάξια

Ένα νέο πειραματικό κράνος θα μπορούσε να σώσει τους οδηγούς οχημάτων εργοταξίου από σοβαρούς τραυματισμούς.…

2 ώρες ago

Νέο ρεκόρ στην προσπάθεια για καθαρή ενέργεια

Το Εργαστήριο Φυσικής Πλάσματος του Princeton (PPPL) σημείωσε ένα νέο ρεκόρ αντοχής αντιδραστήρα σύντηξης, το…

2 ώρες ago

Νέα αλλαγή στην έκδοση του Google Maps για συσκευές Android

Η νέα γραμμή στο κάτω μέρος του Google Maps αρχίζει να διατίθεται στην έκδοση της…

3 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.