Legion, έρχεται στις 6 Μαρτίου 2020 και παίζεις με όποιον χαρακτήρα θέλεις

6


Όπως αναμενόταν, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα το Watch Dogs: Legion κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της στην E3 2019. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε το Λονδίνο, σε μια περίοδο μετά το περιβόητο Brexit (αν ποτέ συμβεί τελικά…) όπου μια ομάδα από hackers με ονομασία DedSec προσπαθεί να αντισταθεί απέναντι σε μια “νέα τάξη ολοκληρωτισμού”.

Η εταιρεία ακολουθεί έναν διαφορετικό δρόμο στο gameplay του Watch Dogs: Legion, καθώς δεν υπάρχει κεντρικός πρωταγωνιστής. Πρακτικά, μπορείς να διαχειριστείς οποιονδήποτε από τους χαρακτήρες της ομάδας DedSec, ο καθένας με δική του ειδικότητα και δικιά του φωνή. Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους χαρακτήρες σκοτωθεί, τότε φεύγει μόνιμα από το παιχνίδι!

Το gameplay περιλαμβάνει hacking διαφόρων πραγμάτων στον κόσμο του παιχνιδιού για να συλλέγεις πληροφορίες, να διαχειρίζεσαι οχήματα, να παρακολουθείς συνομιλίες των αντιπάλων κλπ.

Το Watch Dogs: Legion θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτιου 2020 για Windows PC, Xbox One, PS4 και Google Stadia, ενώ θα δούμε και τεχνολογία Ray Tracing στην έκδοση για Windows PC χάριν στη συνεργασία της Ubisoft με την Nvidia.



Πηγή