Link’s Awakening, το πολυαναμενόμενο remake έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου στο Nintendo Switch

3


Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε τα πρώτα στοιχεία για το remake του The Legend of Zelda: Link’s Awakening, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1993 για το Game Boy, και τώρα μαθαίνουμε από την E3 2019 την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nintendo Switch!

Η ιστορία είναι τοποθετημένη στο νησί Koholint, όπου ο Link έχει “ξεβραστεί” αφότου το πλοίο του έπεσε σε καταιγίδα. Μετά τη διάσωση του από τον Marin, ο Link ξεκινά το ταξίδι του για να μαζέψει εργαλεία των Sirens και να ξυπνήσει το θρυλικό Windfish του νησιού έτσι ώστε να καταφέρει να αποδράσει από το νησί.

Στην περιγραφή της η Nintendo κάνει λόγο για αμέτρητα μπουντρούμια, γρίφους, παγίδες και εχθρούς, ακόμη και από τον κόσμο του Super Mario. Ως νέο στοιχείο θα προστεθεί και η δυνατότητα να φτιάξεις τα δικά σου dungeons.

Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το συγκεκριμένο επεισόδιο με χρώμα και ανάλυση HD στα γραφικά του, καθώς και τρισδιάστατη μετατροπή των διδιάστατων sprites. Το gameplay παραμένει το ίδιο, με την πανοραμική οπτική γωνία και ορισμένες περιοχές όπου μετατρέπεται σε side-scrolling game.

Το The Legend of Zelda: Link’s Awakening θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.



Πηγή