Pocket Dungeon, έρχεται στο Nintendo Switch το χειμώνα

5


Η Yacht Club Games έφτιαξε το όνομα της με τη σειρά Shovel Knight, η οποία μετρά ήδη 6 τίτλους από το 2014 μέχρι και σήμερα, και ετοιμάζεται για το λανσάρισμα ενός ακόμη παιχνιδιού για το Nintendo Switch όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης Nintendo Indie World.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος το Shovel Knight: Pocket Dungeon για την παιχνιδοκονσόλα της Nintendo, το οποίο αποτελεί μια puzzle παραλλαγή της δημοφιλούς σειράς όπου ο πρωταγωνιστής Shovel Knight καλείται να φτιάξει matches με τους εχθρούς που πέφτουν στην πίστα. Κάθε φορά που κινείται αλλάζει το ταμπλό αυξάνοντας τη δυσκολία, ενώ στην πορεία οι πίστες μεταβάλλονται δυναμικά.

Στο Shovel Knight: Pocket Dungeon θα βρούμε ένα κλασικό story mode, αλλά και multiplayer Versus mode με 10 γνωστούς χαρακτήρες από τον κόσμο του Shovel Knight. Αναμένουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας αργότερα μέσα στη χρονιά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή