Prodigy, πρώτο trailer για την animated παιδική σειρά

21


Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την animated σειρά για παιδιά Star Trek: Prodigy, δίνοντας στους λάτρεις μία πρώτη ματιά σχετικά με το τι μπορούν να περιμένουν. Η σειρά προέρχεται από τη Nickelodeon για την πλατφόρμα CBS Paramount+.

Η σειρά Star Trek: Prodigy επικεντρώνεται σε μία ομάδα από εφήβους που ανακαλύπτουν το εγκαταλελειμμένο σκάφος USS Protostar του Starfleet και το χρησιμοποιούν προς αναζήτηση νέων περιπετειών. Η σειρά διαδραματίζεται στο Delta Quadrant το 2383, ακριβώς μετά το Star Trek: Voyager.

H σειρά θα περιλαμβάνει τη φωνή της Kate Mulgrew, της ηθοποιού που υποδύθηκε την Captain Kathryn Janeway στη σειρά Star Trek: Voyager. Η φωνή της Mulgrew ακούγεται να αφηγείται το νέο trailer.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή