Resurrections, το νέο trailer μας δίνει ορισμένα νέα στοιχεία για την υπόθεση

9


Το Matrix 4 με επίσημο τίτλο The Matrix: Resurrections έχει ένα νέο, συγκλονιστικό teaser trailer. Στο video που μόλις κυκλοφόρησε, βλέπουμε σκηνές από τις προηγούμενες τρεις ταινίες να «δένουν» όλες μαζί και ένα κλιπ από την επερχόμενη τέταρτη ταινία.

Τα νέα στοιχεία που έχουμε λοιπόν είναι ότι ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Jonathan Groff θα είναι ο κακός στην πολυαναμενόμενη ταινία. Φαίνεται επίσης ότι η νέα προσομοίωση Matrix χρησιμοποιεί έναν παλιό κώδικα, αν κρίνουμε από τη φωνή προς το τέλος του κλιπ, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να εξηγήσει πώς ο Neo και η Trinity είναι ζωντανοί τελικά, αφού πέθαναν στο The Matrix Revolutions.

Η επίσημη περιγραφή του Matrix 4 έχει ως εξής: 

Σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες – την καθημερινή ζωή και αυτά που κρύβονται πίσω από αυτήν – ο Thomas Anderson θα πρέπει να επιλέξει εάν θα ακολουθήσει το λευκό κουνέλι για άλλη μια φορά. Αυτή η επιλογή, αν και ψευδαίσθηση, αποτελεί τον μοναδικό τρόπο εισόδου ή εξόδου από το Matrix, το οποίο είναι ισχυρότερο, ασφαλέστερο και πιο επικίνδυνο από ποτέ

Ο Keanu Reeves επιστρέφει ως Neo, ενώ η Carrie-Anne Moss ως Trinity. Πρωταγωνιστεί επίσης η Jada Pinkett Smith ως Niobe, ο Daniel Bernhardt ως Agent Johnson και ο Lambert Wilson ως The Merovingian. Στους νεοφερμένους περιλαμβάνονται οι Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra και Jessica Henwick. Η Lana Wachowski επιστρέφει για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Το The Matrix: Resurrections έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή