Categories: Microsoft

Shadow of the Erdtree, νέο story trailer ενόψει της κυκλοφορίας του expansion


Η FromSoftware κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο story trailer για το Elden Ring: Shadow of the Erdtree ενόψει της κυκλοφορίας του expansion τον επόμενο μήνα. Το τρίλεπτο cinematic παρέχει μια βαθύτερη ματιά στην ιστορία, ενώ προσφέρει επίσης πολλά στοιχεία για τους fans.

Έχουμε επίσης ένα επίσημο σημείωμα για το DLC, το οποίο αναφέρει: “Η σκιά της ιστορίας μπορεί τώρα να ειπωθεί. Μάθετε την ιστορία του Realm of Shadow, της αθέατης χώρας που θα αποκαλυφθεί στις 21 Ιουνίου 2024“.

Το trailer είναι εκπληκτικό και παρουσιάζει τον κύριο ανταγωνιστή του DLC, τον Messmer the Impaler, σε όλο του το πύρινο μεγαλείο, καθώς εξαπολύει την τυραννία του στη Land of Shadow. Παίρνουμε επίσης μια γεύση από μερικά τρομακτικά νέα πλάσματα, ένα πλάνο από μια ομάδα NPCs με μοναδικά σύνολα πανοπλίας, καθώς και αποσπάσματα με αυτό που φαίνεται να είναι τόσο η Marika όσο και ο Miquella σε ορισμένες στιγμές της ιστορίας.

Φαίνεται επίσης ότι η επίσημη ιστοσελίδα του Elden Ring έχει ενημερωθεί για να παρέχει μια βαθύτερη περιγραφή του Shadow of the Erdtree.

Η Γη της Σκιάς. Ένας τόπος που καλύπτεται από το Erdtree. Εκεί όπου η θεά Marika πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της. Μια γη που εξαγνίστηκε σε μια αφανή μάχη. Πυρπολημένη από τη φλόγα του Messmer. Για αυτή τη γη αναχώρησε ο Miquella. Αποκτώντας τη σάρκα του, τη δύναμή του, την καταγωγή του. Από όλα τα χρυσά πράγματα. Και τώρα ο Miquella περιμένει την επιστροφή του Κυρίου του.

Η FromSoftware έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν ότι το DLC θα είναι “η μεγαλύτερη επέκταση μέχρι σήμερα, όπου οι παίκτες θα πρέπει να ξετυλίξουν το κρυμμένο μυστήριο του κόσμου από το φημισμένο fantasy action RPG”.

Θα προσθέσει επίσης νέα όπλα, εξοπλισμό, δεξιότητες και μαγεία, μαζί με νέες συναντήσεις με αφεντικά, τα οποία θα βρίσκονται σε έναν εντελώς νέο χάρτη, μεταξύ των οποίων οι παίκτες μπορούν να “ταξιδεύουν απρόσκοπτα μπρος-πίσω”.

Το Elden Ring: Shadow of the Erdtree θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Ο βασιλιάς των smartphones, αλλά χωρίς στέμμα…

Από τα smartphones που περιμέναμε πως και πως για να δοκιμάσουμε φέτος, το Huawei Pura…

6 ώρες ago

Η λίστα με τα iPhone που θα είναι συμβατά με το iOS 18 -Ποια θα υποστηρίζουν τα Apple Intelligence χαρακτηριστικά

Η Apple αποκάλυψε το iOS 18 ποιες συσκευές iPhone θα είναι συμβατές με τη νέα…

20 ώρες ago

Έκδοση αντίγραφου δελτίου ταυτότητας μέσα από το Gov.gr

Σύμφωνα με το άρθρο 1 της νέας απόφασης 820/04-06-2024 ρυθμίζεται η διαδικασία έκδοσης με ηλεκτρονικό…

2 ημέρες ago

Retold, νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Τον Οκτώβριο του 2022, η Microsoft αποκάλυψε για πρώτη φορά το Age of Mythology: Retold.…

2 ημέρες ago

Αυτό είναι το πρώτο trailer για το Paddington in Peru!

Το πρώτο trailer της ταινίας Paddington in Peru έφτασε, παρουσιάζοντας το ταξίδι του αξιαγάπητου αρκούδου…

2 ημέρες ago

Η ΕΕ επιβάλει πρόσθετους υψηλούς δασμούς για τα Κινέζικα ηλεκτρικά οχήματα!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα επιβάλει πρόσθετο δασμό στα οχήματα που εισάγονται από την Κίνα από…

2 ημέρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.