Shadowlands, νέο cinematic trailer για την εξιλέωση της Sylvanas

4


Με αφορμή το επικείμενο λανσάρισμα του patch 9.2 για το World of Warcraft: Shadowlands expansion, η Blizzard προχώρησε στη δημοσίευση ενός νέου cinematic που επιβεβαιώνει την επιστροφή της Sylvanas μετά την ήττα της και την προδοσία του Jailer. Η εταιρεία επιλέγει και πάλι τον δρόμο της εξιλέωσης, καθώς η Sylvanas φαίνεται ότι παίρνει πίσω το καλό μέρος της ψυχής της (High Elf Ranger General) αντί αυτού της “κακής” Banshee Queen που διέπραξε σωρεία εγκλημάτων πολέμου.

Η ψυχή της Sylvanas είχε χωριστεί στα δύο όταν την σκότωσε ο Arthas στο Warcraft 3 και πλέον το “καλό” μισό της Ranger General προσπαθεί να κατανοήσει γιατί έπραξε όλα αυτά τα εγκλήματα το “κακό” μισό της Banshee Queen. Με τη βοήθεια του Uther, η Sylvanas φαίνεται ότι συμφιλιώνεται με τις πράξεις της και είναι έτοιμη να λογοδοτήσει για αυτές, με τη βοήθεια των ηρώων του Azeroth.

Το World of Warcraft: Shadowlands expansion θα ολοκληρωθεί με το νέο patch 9.2 που φέρνει μια νέα ζώνη, νέο raid και την επιστροφή των class-based sets. Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διανομής του patch, αλλά υποθέτουμε πως αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή