Categories: Gaming

Single’s Day με δυνατές προσφορές σε κλειδιά Windows και Office


Πλησιάζει ο εορτασμός της Single’s Day στην Κίνα (η περίφημη 11.11 κάθε χρόνο που αποτελεί κάτι αντίστοιχο με την Black Friday) και το κατάστημα Keysfan βρίσκει την αφορμή να τρέξει νέες εκπτώσεις στις γνήσιες άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft, όπως Windows 10 Pro από μόλις €7.43 (ή μόλις €6.22 αν αγοράσεις δύο κλειδιά μαζί) και Microsoft Office 2021 από μόλις €26.11 (ή €13.82 αν αγοράσεις 5 κλειδιά μαζί).

Συγκεκριμένα, για τις επόμενες περίπου 72 ώρες μπορείτε να προμηθευτείτε τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές χωρίς να δηλώσετε κάποιο κουπόνι στο ταμείο.

Με το κουπόνι SKF62 λαμβάνετε έκπτωση 62% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Με το κουπόνι SKF50 έχετε έκπτωση 50% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Διαδικασία Πληρωμής

Αφότου προσθέσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι σας, επιβεβαιώστε ότι η τιμή που βλέπετε είναι η σωστή και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή “Proceed to Checkout”.

Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο κατάστημα ή να συμπληρώσετε απλά το email σας όπου θα αποσταλεί το κλειδί και έπειτα διαλέξτε την μέθοδο πληρωμής (συστήνουμε πάντοτε το PayPal).

Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή

iTech News

Leave a Comment
Share
Published by
iTech News

Recent Posts

Πολυτελές, διαστημικό και με υψηλές επιδόσεις!

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το νέο HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition, τη…

4 ώρες ago

Τι κοινό έχει το Ντουμπάι με τη Huawei

Καινοτομία, ανάπτυξη, εξέλιξη και το βλέμμα πάντα στο μέλλον: Τα κοινά ανάμεσα στο Ντουμπάι και…

4 ώρες ago

Νέες προσιτές οθόνες gaming από την AGON by AOC

Η AGON by AOC - μία από τις πρωτοπόρες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής…

5 ώρες ago

Η νέα mid-range πρόταση με έμφαση στην αυτονομία

Η Sony αποκάλυψε σήμερα το νέο mid-range smartphone Xperia 10 VI. Εξοπλισμένο με μπαταρία μεγάλης…

7 ώρες ago

Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα TCL 50 5G και TCL 501 σε πολύ προσιτές τιμές

Η σειρά 50 της TCL ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση της διαθεσιμότητας του νέου μοντέλου -…

7 ώρες ago

Η Sony ανακοινώνει το νεότερο premium smartphone της Xperia 1 VI

Η Sony παρουσιάζει το premium smartphone, Xperia 1 VI, εξοπλισμένο με έναν τηλεφακό οπτικού zoom…

7 ώρες ago

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies, για την παροχή των υπηρεσιών της, να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις και να αναλύσει την επισκεψιμότητα. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με τη πολιτική χρήση των cookies.