Starfield και Redfall θα καθυστερήσουν μέχρι το 2023

46


Άσχημα τα μαντάτα για όσους περίμεναν πως και πως τα πολυδιαφημισμένα Redfall και Starfield. Η Bethesda ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο ότι η κυκλοφορία των δύο παιχνιδιών θα μεταφερθεί για το πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς, παρότι αρχικά αμφότερα ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστούν φέτος.

Αποφασίσαμε να καθυστερήσουμε το λανσάρισμα των Redfall και Starfield για το πρώτο μισό του 2023. Οι ομάδες των Arkane Austin (Redfall) και Bethesda Game Studios (Starfield) έχουν τρομερές φιλοδοξίες για τα δύο παιχνίδια και θέλουν να διασφαλίσουν πως θα απολαύσετε τις καλύτερες δυνατές εκδόσεις τους.

Προφανώς η ανακοίνωση της Bethesda δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση μόλις έναν μήνα πριν την εκδήλωση Xbox & Bethesda Showcase. Ειδικά για το Starfield οι προσδοκίες (και η προσμονή) είναι πολύ μεγάλη από τη στιγμή που πέρασαν 4 χρόνια από την ανακοίνωση του. Από την άλλη, το Redfall ανακοινώθηκε μόλις πέρυσι και υπάρχει μια κάποια μεγαλύτερη ανεκτικότητα στις καθυστερήσεις.

Όπως και να ‘χει, ευελπιστούμε πως όλα γίνονται για καλό. Αναμένουμε σίγουρα νέο υλικό και για τα δύο στην εκδήλωση Xbox & Bethesda Showcase τον Ιούνιο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή