Tag Heuer και Nintendo παρουσιάζουν smartwatch με θέμα τον Super Mario

10


Η πολυτελής μάρκα ελβετικών ρολογιών, Tag Heuer ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Nintendo, προκειμένου να δημιουργήσουν μια έκδοση Super Mario για το smartwatch Connected. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά περιορισμένο και ακριβό smartwatch, με την τιμή να κυμαίνεται στα 2.150 δολάρια.

Το ρολόι Super Mario έρχεται με αποκλειστικά animations και διαθέτει επίσης μοναδικό σχεδιασμό με το μαύρο και άσπρο λουράκι και το λογότυπο M στον ιμάντα του. Στην επιφάνεια, θα δείτε πολύ οικεία και γνώριμα στοιχεία από το αρχικό παιχνίδι – όπως Super Mushroom, Pipe, Super Star και Goal Pole.

Η χρήση του smartwatch του Super Mario είναι εντυπωσιακά χαριτωμένη, καθώς μοιάζει με το παιχνίδι. Όταν προχωράτε προς τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, ο Mario θα σας ανταμείψει με διάφορα animations, όπως ανασηκώνοντας το καπέλο του μέχρι να φτάσετε στη νίκη. Όσον αφορά τις λειτουργίες, είναι μια συσκευή WearOS, οπότε διατίθεται η λειτουργία Google Assistant μαζί με άλλα προϊόντα της Google, όπως το Google Pay, το Calendar, το Translate και πολλά άλλα.

Παράλληλα, το ρολόι διαθέτει τις εφαρμογές Sport, Golf και Wellness από την Tag Heuer. Το ρολόι Super Mario διατίθεται σε παραλλαγή 45 mm και ζυγίζει 86 γραμμάρια. Είναι αδιάβροχο έως 5ATM και η εταιρεία υπόσχεται ότι η μπαταρία 430mAh μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα.

Η κυκλοφορία του έξυπνου ρολογιού με τον αγαπημένο Super Mario πρόκειται να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.





Πηγή