The Way of Water, επιτέλους έφτασε το πρώτο trailer

56


Κανείς δεν θυμάται πλέον τι ακριβώς συνέβη στο πρώτο Avatar, καθώς χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 10 χρόνια για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του Avatar 2 και να πάρει μπρος γενικότερα το όραμα του James Cameron για την πενταλογία. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ θα πούμε εμείς και τώρα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer για το Avatar: The Way of Water που δημοσίευσε σήμερα η Disney για όλο τον κόσμο.

Στο Avatar: The Way of Water επιστρέφουν πίσω στους ρόλους τους οι Sam Wothington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver και Giovanni Ribisi, ενώ προστέθηκαν στο cast νέα ονόματα όπως οι Kate Winslet και Michelle Yeoh. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2022, αλλά η Disney ανακοίνωσε πως θα ξαναβγάλει στις αίθουσες το πρώτο Avatar στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 για προφανείς λόγους.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ταινίες, ο σκηνοθέτης James Cameron είχε δηλώσει σε ανύποπτη στιγμή πως έχει γυρίσει ταυτόχρονα πολλές σκηνές για όλα τα επόμενα Avatar και σκοπεύει να τα βγάλει στους κινηματογράφους ανά δύο χρόνια (2024, 2026 και 2028). Ας ευχηθούμε να αξίζει η αναμονή και ο θόρυβος…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Πηγή