To κινητό με την πιο παιχνιδιάρα κάμερα – Newsbeast

13



Έχει πράγματι καιρό να παρουσιάσει η Asus ένα κινητό που να αξίζει μια δεύτερη ματιά, μόνο που τώρα όχι μόνο το έκανε, αλλά εντυπωσίασε κιόλας τους πάντες με ένα Android phone που παραείναι καλό για να είναι αληθινό.

Και το όνομα αυτού Asus ZenFone 6, που κλέβει καρδιές με αυτή την οπίσθια κάμερα που αναδιπλώνεται και μετατρέπεται σε εμπρόσθια! Μια κίνηση που θα τραβήξει αναμφίβολα τα βλέμματα όλων.

Το κινητό με την all-screen οθόνη των 6,4 ιντσών και την pop-up κάμερα δεν μένει όμως μόνο σε επίπεδο μαγείας. Και η κάμερά του δεν είναι καν το καλύτερο χαρακτηριστικό του! Ποιο είναι; Η μπαταρία του ZenFone 6 (5000mAh) με τις αβυσσαλέες επιδόσεις που μοιάζει να μην εξαντλείται ποτέ.

Η συζήτηση περιστρέφεται ωστόσο αναγκαστικά γύρω από την παιχνιδιάρα κάμερα, που έχει έναν τέτοιο μηχανισμό για να αφήσει όλο τον χώρο στην οθόνη. Το γεγονός ότι έρχεται από πίσω προς τα μπρος σημαίνει ανώτερης ποιότητας selfies, μιας και κλασικά οι οπίσθιες κάμερες των κινητών έχουν πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τις μικροσκοπικές εμπρόσθιες.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό φυσικά και με την τιμή του που το κάνει να παραμένει στην κατηγορία των budget phones, μετατρέπουν το Asus ZenFone 6 σε μια καταπληκτική επιλογή. Αρκεί να μη σε πειράζουν οι μεγαλύτερες διαστάσεις και το σχετικά ογκώδες του…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Πηγή