Trine 4: The Nightmare Prince, κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου μαζί με το Trine: Ultimate Collection

8


Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Gamescom 2019 έχουμε την πρώτη σημαντική ανακοίνωση από τις Frozenbyte και Modus Games. Οι εταιρείες αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Trine 4: The Nightmare Prince και της συλλογής Trine: Ultimate Collection, ενώ δημοσίευσαν και το πρώτο trailer για το τέταρτο επεισόδιο της εξαιρετικής σειράς.

Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν στις 8 Οκτωβρίου 2019 για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και Windows PC, με τις τιμές να ορίζονται στα €24.99 (€29.99 για το Switch) για το Trine 4 και στα €39.99 για το Trine: Ultimate Collection. Η τελευταία περιλαμβάνει τα Trine Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power και φυσικά το Trine 4: The Nightmare Prince.

Σε ό,τι αφορά το trailer βλέπουμε για πρώτη φορά co-op mode 4 παικτών και νέες ικανότητες για τους χαρακτήρες. Το σύστημα μάχης έχει αλλάξει και οι gamers καλούνται να εξολοθρεύσουν τους εχθρούς τους και να λύσουν νέους γρίφους στο Trine 4: The Nightmare Prince, το gameplay του οποίου είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι των τριών προηγούμενων επεισοδίων μαζί.



Πηγή