Welcome to Raccoon City, το πρώτο trailer της ταινίας αφήνει υποσχέσεις

9


H νέα ταινία Resident Evil: Welcome to Raccoon City αποκαλύφθηκε και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου 2021. Η ολοκαίνουργια ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Johannes Roberts είναι μια πλήρης ανανέωση για το franchise, στην οποία όλοι οι βασικοί χαρακτήρες θα αναδιαμορφωθούν.

Το trailer μας συστήνει την Claire Redfield (Kaya Scodelario) και τον αδελφό της Chris (Robbie Amell). Η Claire έχει μια θεωρία ότι η Umbrella, η μεγάλη εταιρεία που υποστηρίζει τη μικρή πόλη τους, το Raccoon City, είναι στην πραγματικότητα κακή και αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο. H αναζήτηση της Claire και του Chris για απαντήσεις τους στέλνει σε ένα ανατριχιαστικό αρχοντικό, όπου εκεί συναντούν τον Leon S. Kennedy (Avan Jogia) ο οποίος τους στέλνει κατευθείαν στην καρδιά των πειραμάτων της Umbrella και των ζόμπι.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City δεν είναι η μόνη νέα κινηματογραφική προσπάθεια των παιχνιδιών του Resident Evil. Λίγους μήνες νωρίτερα, το Netflix κυκλοφόρησε μια νέα anime σειρά με τίτλο Resident Evil: Infinite Darkness.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr





Πηγή